Ποιό κομμάτι των AC/DC έχει απωθημένο ο δημιουργός του, να ακουστεί στη σειρά ;

 

 

Η δημοφιλής σειρά του Netflix, Cobra Kai που είναι βασισμένη στις ταινίες Karate Kid χρησιμοποιεί δικαιώματα από αρκετά δημοφιλή συγκροτήματα και καλλιτέχνες της rock /metal σκηνής μεταξύ των οποίων οι Queen, Poison, Foreigner, Ratt, Boston, Twisted Sister, REO Speedwagon, Whitesnake, Chicago, Motley Crue, Cream, W.A.S.P., Journey, Def Leppard κ.ά... Παρόλα αυτά, ο συν-δημιουργός του show Jon Hurwitz παραδέχεται πως έχει απωθημένο ένα τραγούδι των AC/DC, αλλά ακόμη δεν είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει, μιας και το budget δε φτάνει για να αγοράσει τα δικαιώματα.

Ο λόγος για το 'Thunderstruck'!

"Έχουμε γράψει πολλές φορές το 'Thunderstruck' στο σενάριο, αλλά δεν ήμασταν ποτέ έτοιμοι να το χρησιμοποιήσουμε μιας και τα χρήματα που χρειάζεται για να αγοράσεις δικαιώματα χρήσης δεν επαρκούν προς το παρόν.", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Hurwitz.

 

Στη σειρά έχουν ακουστεί κάποια τραγούδια των AC/DC όπως το "Back in Black" και το "Dirty Deeds Done Dirt Cheap". Υπάρχουν κι άλλες μπάντες ωστόσο που ο δημιουργός θα ήθελε να μπορεί να βάζει non-stop όπως οι Bon Jovi και οι Guns N' Roses.

Πηγή

Comments