Constantine Alex (GODITHA): “H Goditha είναι μια ιστορία αγάπης και μίσους, έρωτα και εκδίκησης, με ολέθριο τέλος!”

 

Το RockOverdose είχε την χαρά να μιλήσει  με τους συντελεστές της rock οpera Goditha της Ελίνας Εγγλέζου.

Σύμφωνα με την διανομή των ρόλων και το σενάριο, η ταλαντούχα Constantine Alex (πραγματικό της όνομα, Κωνσταντίνα Αλεξίου) υποδύεται την Agatha, την ευγενική αδελφή της Goditha που θυσιάζει τη ζωή της και γίνεται δολοφόνος για να τη σώσει από την αγχόνη.

Η γεμάτη συναίσθημα και πάθος φωνή της ταλαντούχας Constantine Alex  αλλά και οι εξαιρετικές της υποκριτικές ικανότητες δίνουν στο ρόλο της ως Agatha, το αποτέλεσμα που ταιριάζει  με το όραμα της δημιουργού.

* H Constantine Alex υπήρξε frontwoman των melodic heavy rock/metalers Sede Vacante.

 

Enjoy!

 

RockOverdose: Πως έγινε η γνωριμία σου με την Ελίνα Εγγλέζου; Γνώριζες τους άλλους συντελεστές;

Constantine Alex (GODITHA): Η αλήθεια είναι ότι εγώ την γνώριζα την Ελίνα μέσα από την metal  κοινότητα, ωστόσο δεν έτυχε να συναντηθούν οι δρόμοι μας ποτέ στο παρελθόν, μέχρι τη στιγμή που ήρθε σε επαφή μαζί μου προτείνοντας μου αυτή την συνεργασία ...Όσο για τους άλλους συντελεστές τους γνώριζα σχεδόν όλους, κάποιους από αυτούς προσωπικά κάποιους άλλους όχι ..Όμως, χαίρομαι ιδιαίτερα όταν μου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίζω νέα πρόσωπα και να συνεργάζομαι με τόσο αξιόλογους καλλιτέχνες..

 

 

RockOverdose: Ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση όταν σου έγινε η πρόταση να συμμετάσχεις;

Constantine Alex (GODITHA): Φυσικά Ενθουσιάστηκα!!!..Δεν θα το κρύψω ..Την Ελινα την θαυμάζω διότι είναι μια καταπληκτική μουσικός συνθέτης και με τον Bob Katsioni συνεργάτη, ήμουν σίγουρη πως θα επρόκειτο για μια απολύτως επαγγελματική και αξιόλογη δουλειά…Όταν φυσικά άκουσα και το έργο ο ενθουσιασμός μου έγινε ακόμα μεγαλύτερος και ένιωσα απολύτως σίγουρη πως θέλω να είμαι κομμάτι αυτού ..

 

RockOverdose: Μίλησε μας για την μέχρι τώρα μουσική σου πορεία. Έχεις συμμετάσχει σε κάτι παρόμοιο στο παρελθόν;

Constantine Alex (GODITHA): Η ζωή μου είναι γεμάτη Μουσική θα έλεγα… Από πολύ μικρή ηλικία σπουδάζω σε ωδεία μουσικές σχολές και πριν από κάποια χρόνια αποφοίτησα και από την Μουσική ακαδημία της Σόφιας ως μαέστρος. Συμμετείχα σε πολλές και διαφορές μουσικές μπάντες και πήρα μέρος όλα αυτά τα χρόνια σε αρκετές συναυλίες από την ηλικία των 13ων ετών.. Ωστόσο σημείο αναφοράς και σταθμός στην καλλιτεχνική μου πορεία αποτελεί σίγουρα για εμένα η συνεργασία μου με τον πολύ καλό μου φίλο και εξαιρετικό μουσικοσυνθέτη Μιχάλη Τικόπουλο, με τον οποίο δημιουργήσαμε το συγκρότημα των Sede Vacante , κάναμε μαζί ένα υπέροχο άλμπουμ σε στίχους και μουσική του ιδίου και είχαμε την τύχη να μοιραστούμε την σκηνή με μεγάλα ονόματα όπως Evanescence , Delain , Sirenia ..
Όσο για το αν έχω συμμετάσχει σε κάτι παρόμοιο, όχι δεν έτυχε μέχρι τώρα γι'αυτό και είμαι πολύ χαρούμενη που μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχω σε αυτό.

 

 

RockOverdose: Πως σου φάνηκε γενικά η ιστορία του έργου και ο ρόλος σου σε αυτό;

Constantine Alex (GODITHA): Είναι μια ιστορία που σε συναρπάζει και σε συνεπαίρνει διότι έχει έντονα συναισθήματα. Είναι μια ιστορία αγάπης και μίσους, έρωτα και εκδίκησης, με αποτέλεσμα το ολέθριο τέλος. Ο ρόλος μου, μου άρεσε πολύ, θεωρώ ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον και είναι καθοριστικός.

 

RockOverdose:  Τι ήταν αυτό που σε ώθησε να δώσεις το 100% και να αποδώσεις τόσο θεατρικά το ρόλο σου; Υπήρξε κάτι που σε δυσκόλεψε;

Constantine Alex (GODITHA): Παρόλο που ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα δεν συνάντησα δυσκολίες προσαρμογής.  Εξάλλου προσπαθώ κάθε τι που αναλαμβάνω να το αντιμετωπίζω επαγγελματικά και με σοβαρότητα ώστε να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό! με σοβαρότητα ώστε να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό! Δεδομένης μάλιστα της άψογης πραγματικά συνεργασίας, που είχαμε με την Ελίνα και της πολύτιμης βοήθειάς της , διαλύθηκε και η παραμικρή δυσκολία που θα μπορούσα να έχω.

 

 

 

RockOverdose: Θα μας πεις μερικά λόγια για τον χαρακτήρα σου στο έργο; Έχει ή όχι κοινά στοιχεία με εσένα; Κατάφερες να ταυτιστείς;

Constantine Alex (GODITHA): Ο χαρακτήρας της ηρωίδας που υποδύομαι συμβολίζει την μάχη του καλού με το κακό μέσα στην ανθρώπινη ψυχή, όπως ακριβώς το όνομα Goditha που είναι και ο τίτλος του έργου.  Δηλαδή η ευαισθησία η καλοσύνη και η αγάπη συγκρούονται με την δίψα για εκδίκηση.

Ναι, νομίζω πως θα μπορούσα να ταυτιστώ με τα συναισθήματα της ευαισθησίας και της αλληλεγγύης. Αγαπώ έντονα και προστατεύω τους ανθρώπους που αγαπώ. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν είναι χαρακτηριστικά του χαρακτήρα μου το μίσος και η εκδίκηση.

 

RockOverdose: Πέρα από την κυκλοφορία του άλμπουμ, θα ήθελες να ανέβεις στην σκηνή να ερμηνεύσεις τον ρόλο σου σε σειρά εμφανίσεων σαν ολοκληρωμένη παράσταση;

Constantine Alex (GODITHA): Εννοείται πως θα ήθελα να ερμηνεύσω τον ρόλο που επί σκηνής. Αυτό είναι κάτι που ονειρεύομαι να συμβεί στο μέλλον εάν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

 

RockOverdose: Το τελικό αποτέλεσμα ήταν αυτό που περίμενες όταν σου έγινε η πρόταση να Το τελικό αποτέλεσμα ήταν αυτό που περίμενες όταν σου έγινε η πρόταση να συμμετάσχεις;

Constantine Alex (GODITHA): Το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα, ξεπέρασε τις προσδοκίες μου.

 

RockOverdose: Θα ήθελες κι άλλες τέτοιες συνεργασίες; Θα ξανα-έκανες κάτι παρόμοιο στο μέλλον;

Constantine Alex (GODITHA): Σίγουρα θα έκανα κάτι παρόμοιο στο μέλλον και φυσικά απαραίτητη προϋπόθεση θα ήτανε μια καλή συνεργασία όπως ήταν αυτή.

 

RockOverdose: Εκτός την συμμετοχή σου στο GODITHA τι άλλο ετοιμάζεις στο άμεσο μέλλον; Ποιά είναι τα σχέδια σου;

Constantine Alex (GODITHA): Αυτή την περίοδο ζω στην Γερμανία και εργάζομαι πάνω σε αυτό που έχω σπουδάσει δηλαδή ως μαέστρος. Μου έχουνε γίνει και κάποιες αξιόλογες προτάσεις όσον αφορά το τραγούδι οι οποίες προς το παρόν παίρνουν μια μικρή παράταση λόγο των καταστάσεων.  Στα σχέδια μου είναι να μπορέσουν να υλοποιηθούν αυτές και ακόμα περισσότερες.

 

 

 

OFFICIAL LINKS

https://www.facebook.com/bobkatsionisofficial/

https://www.facebook.com/symmetricrecords

https://www.facebook.com/Goditha-The-Rock-Opera-419374551800097/

https://www.youtube.com/channel/UC_g0RvMnstf9xxhIt19N-dQ

https://goditha.bandcamp.com/

Comments