Διαγωνισμός: Κερδίστε μια δωροεπιταγή αξίας 30€ & ένα T-shirt από το Velona Records

 

 

Το Rock Overdose σε συνεργασία με το Velona Records προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη του μια δωροεπιταγή αξίας 30€ καθως και ένα T-shirt!

 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε like στη σελίδα του Rock Overdose και στη σελίδα Velona Records   και να μοιραστείτε αυτή τη φωτογραφία στο προφίλ σας!

 

Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 01 Μαρτίου, οπότε και ο μεγάλος τυχερός θα ενημερωθεί με προσωπικό μύνημα στο προφίλ του!

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

 

Λίγα λόγια σχετικά με το Velona Records:

 

Το Velona Records είναι ένα ανεξάρτητο δισκοπωλείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και εξυπηρετεί την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το δισκοπωλείο ιδρύθηκε το 2017 από δυο φίλους που είχαν κοινό όνειρο δημιουργίας αυτού του χώρου.

Στη Velona αγαπάμε τη μουσική όλων των ειδών και προσπαθούμε να είμαστε ενημερωμένοι με πολλά είδη. Ενδεικτικά, στο δισκοπωλείο μας θα βρείτε μερικά από τα παρακάτω είδη: AlternativeClassicProgressive RockJazzSoulFunkHip-HopSoundtracksPopPost RockMetalBluesPunkGarage & Local Heroes.

Το αγαπημένο μας format δίσκων είναι το βινύλιο· κυρίως καινούργιες σφραγισμένες και κόπιες, αλλά και σπάνιοι (ή και όχι) μεταχειρισμένο τίτλοι.

Ως φυσικό κατάστημα, αυτό που αγαπάμε περισσότερο είναι να μιλάμε για μουσική. Μένουμε ενημερωμένοι στις τελευταίες τάσεις της μουσικής βιομηχανίας, με αποτέλεσμα να μπορούμε να παρέχουμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

Σκοπός μας είναι να ενημερώνουμε τους πελάτες μας για μουσική στο φιλικό μας περιβάλλον.

Κατά καιρούς διοργανώνουμε διάφορα events με παρουσιάσεις συγκροτημάτων, δισκογραφικών, meet n greet, live sessions και DJ sets.

Ξέρουμε τι σημαίνει να βρίσκετε “εκείνο” το βινύλιο που ψάχνετε απεγνωσμένα. Γι’ αυτό το λόγο, είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε.

 

 

 

 

Comments