Ανταπόκριση: COREY TAYLOR w/ Siamese @ Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, Αθήνα (28/05/2024)
 

Ο πολυαγαπημένος καλλιτέχνης,  ανεβαίνει στη σκηνή στις 21:45 και μη χάνοντας δευτερόλεπτο έβγαλε την εκρηκτική του ενέργεια σε μια εξαιρετική παρουσία στο σύνολό της, η οποία επισφραγίστηκε με εξαιρετικό ήχο που ήταν πραγματικά δώρο για τα αυτιά μας.

Ανοίγοντας την πρώτη του επαφή με το κοινό, ο Corey Taylor μας καλωσόρισε ως "οικογένεια" του στην Ελλάδα δηλώνοντας το ποσο του λείψαμε, "τολμώντας" στη συνεχεια να ρωτήσει αν μας έλειψε και εκεινος, οπου εκει το κοινο τον αποθέωσε με φωνες θαυμασμού και εκδηλώσεις αγάπης. Όπως ανέφερε η τρέλα του ελληνικού κοινού είναι ένας από τους κύριους λόγους που επισκέπτεται τόσο συχνά τη χώρα μας τα τελευταία 21 χρονιά. Μας χαρακτήρισε ως δώρο, αυτολεξεί είπε "Athens believe me when I say, you are a Gift!"

  

Από τις πιο δυνατές στιγμές, ξεχωρίζω την εκτέλεση του "Through Glass" με όλο τον κόσμο να τραγουδάει μαζί με τον Corey αβίαστα!  Μία ακόμη στιγμή που μας εξέπληξε ευχάριστα ήταν το "From Can, To Can't"  ένα τραγούδι πού όπως και ο ίδιος ανέφερε, έχει τραγουδήσει live 6 φορές σε όλη του την καριέρα και οι δύο από αυτές είναι στο φετινό tour. Τιμή μας...

Λίγο αργότερα μας έκανε ένα λογοπαίγνιο teasarontas μας για το "Before I Forget", όπου εγώ προσωπικά και πολλοί άλλοι πιστεύω αμφέβαλαν για το αν θα παιχτεί. Το teasare όμως και δεύτερη φορά όπου και εκεί μπήκε το κομμάτι προκαλώντας ΧΑΜΟ!!!

Άναψαν καπνογόνα, άνοιξε pit, έγινε πραγματικά ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, χάσαμε τις φωνές μας, καθώς και με τα επόμενα δυο τραγούδια των Slipknot που έπαιξαν, το "Snuff"  και το "Duality" για το κλείσιμο της συναυλίας.

  

Η εμφάνιση του Corey Taylor μας άφησε πολύ θετικά vibes, και όσοι ήμασταν παρόντες πήραμε αλλά και δώσαμε αρκετή ενέργεια για τη συνέχεια του συναυλιακού καλοκαιριού, που επίσημα εγκαινιάστηκε με τον καλύτερο τρόπο!

Εις υγείαν των επόμενων συναυλιών που έρχονται!

 

 

Για το RockOverdose,

Χριστόφορος Φίλης

Γιάννης Λιβανός

Φωτογραφίες: Γιάννης Λιβανός - John Metalman Photography - Light & Motion Photography 


 

Comments