O Ren Trujillo του Thrashead.com επικοινώνησε με τον drummer των θρυλικών Coroner, Markuis Marky, για μία συνέντευξη γύρω από ενδιαφέροντα θέματα.
Όταν ρωτήθηκε λοιπόν για το αν επανενώθηκαν λόγω της έξαρσης που έχει το thrash ιδίωμα το τελευταίο καιρό, εκείνος αποκρίθηκε ότι αρχικά δεν είχε καμία ιδέα για το γινόταν με τις νέες μπάντες και ότι δεν ήταν λόγω αυτού. Βέβαια γρήγορα συνειδητοποίησε ότι υπήρχαν μπόλικες νέες μπάντες που δεν προσπαθούσαν να επανεκτελέσουν τα τραγούδια των Ελβετών, αλλά να χρησιμοποιήσουν στοιχεία τους και αυτό ήταν κάτι που χαροποίησε και τον ίδιο και ιδιαίτερα από τις μπάντες που ήταν support στους Coroner στις μέχρι τώρα εμφανίσεις των.
Σε ερώτηση για το τι έκανε μετά τη διάλυση της μπάντας και αν ασχολήθηκε καθόλου με τη μουσική εκείνος είπε,
"Στην αρχή όχι δεν ασχολήθηκα, αυτό που ήθελα να κάνω είναι να βρω μία δουλειά, να βγάλω μουσική, είπα στον εαυτό μου, 'δεν είσαι μουσικός πλέον, πρέπει να κάνεις κάτι άλλο'. Έτσι επικεντρώθηκα σε αυτό που ήξερα, είμαι γραφικός σχεδιαστής και μολονότι δεν ήθελα να κάνω μία δουλειά που να βρίσκομαι κάθε μέρα ενώπιον του υπολογιστού, ήμουν τυχερός καθώς μπήκα σε ένα μουσείο, όπου και σχεδίαζα και βοηθούσα στις ετοιμασίες των κατά καιρούς εκθέσεων. Αυτή τη δουλειά τη βρήκα χάρις τον μπασίστα των Apollyon Sun που με σύστησε. Όσο για τη μουσική δεν ασχολούμουν με metal, αλλά μαζί με άλλα τρία άτομα κάναμε μουσικά προγράμματα, τα επονομαζόμενα "Spoon", ήταν ψυχεδελική underground μουσική τύπου playstation. Έκανα και άλλα προγράμματα που είχαν σχέση με τη house μουσική και έπειτα όταν έμαθα ότι ο Tommy επέστρεφε, άρχισα να το σκέφτομαι και αισθανόμουν ότι ήμουν έτοιμος να ξαναπαίξω drums και έτσι ήρθε και η απόφαση."
Στην επιθυμητή ερώτηση που πολλοί περιμένουν θετική απάντηση, για το αν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσουν νέο δίσκο, η απάντηση ήταν,
" Όχι δεν θα το κάνουμε. Επειδή υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι όλοι έχουμε καθημερινές δουλειές. Ο Ron δουλεύει σε μια εταιρεία και εγώ επίσης σε γκαλερί και έχω μια οικογένεια και μια μικρή κόρη. Δεν μπορούμε να τα αφήσουμε όλα και να μπούμε στο στούντιο για ένα μήνα, δεν μπορώ να ακυρώσω τη δουλειά μου, δεν μπορώ να απέχω από την οικογένεια μου τόσο καιρό. Αλλά ακόμα και ο Tommy που ασχολείται με τη μουσική είναι πολύ απασχολημένος στο στούντιο του. Είναι μία ψευδαίσθηση να σας πούμε ότι θα κάνουμε νέο άλμπουμ, αλλά ακόμα και αν το κάνουμε, θα αργήσει, θα πάρει 3 ή 4 χρόνια ή κάτι τέτοιο. Αυτό που πιθανόν θα κάνουμε τώρα είναι να γράψουμε ένα καινούργιο κομμάτι και να το παίξουμε στα τελευταία shows που έμειναν. Επίσης θα κυκλοφορήσουμε ένα καινούργιο DVD με τις τωρινές εμφανίσεις, αλλά και με του παρελθόντος και κυρίως βίντεο από τις εμφανίσεις με Celtic Frost και Kreator. Αλλά για να απαντήσω στην ερώτηση σου δεν πρόκειται να υπάρξει νέος δίσκος."
Ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να την διαβάστε στην ακόλουθη διεύθυνση: http://thrashhead.com/coroner-marky.html
Για το RockOverdose.gr: Γιάννης "Dr.Feelgood" Κουτσουσίμος '



