ΝΕΑ διασκευή από τους COSMOTHEORY! (“Temple of the King” από τους RAINBOW)

Οι Cosmotheory είναι ένα ελληνογερμανικό ροκ συγκρότημα που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2021 από τα σημερινά δύο μέλη, τον Billy Adams (Βασίλης Παπαδάμ) και την Conni ''Comet'' Steinke. Είναι ένα μουσικό έργο που ανήκει στον Billy Adams που γράφει τη μουσική, τους στίχους, είναι ο βασικός τραγουδιστής, κιθαρίστας και επίσης ο κύριος παραγωγός του συγκροτήματος.

Η Conni υπηρετεί ως βοηθός παραγωγού, ενορχηστρωτής χορωδίας/δεύτερων φωνητικών αλλά και ως τραγουδίστρια (γυναικεία φωνητικά).
Το έργο περιέχει προς το παρόν μόνο ηχογραφήσεις στούντιο, σύνθεση τραγουδιών και παραγωγή, με μελλοντικά σχέδια να μετατραπεί σε ολοκληρωμένο συγκρότημα.

 

Το δίδυμο έχει κυκλοφορήσει δύο single. Το "City of my Heart", μια ροκ μπαλάντα που γράφτηκε το 2019 από τον Billy Adams και το "Unfinished Business''.

Το νέο single είναι online στο YouTube, αλλά και επίσης διαθέσιμο σε πλατφόρμες ροής και ηλεκτρονικά καταστήματα. Τα επερχόμενα σχέδια θα αποκαλυφθούν από τα social media του συγκροτήματος το επόμενο διάστημα.

 

 

 

Bandcamp: https://cosmotheory.bandcamp.com/releases

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCLzqZaUQAT2ZFknSdsRVqtA

Spotify: https://open.spotify.com/artist/1ESqv3xtqUsraVWvLs2qun

Facebook: https://www.facebook.com/CosmotheoryBand-102662375776107

Instagram: https://www.instagram.com/cosmotheoryband/

Comments