Πρεμιέρα στο ΔΑΝΑΟ για την ταινία για την ζωή και τα έργα του θρυλικού R. J. Dio. “DIO: Dreamers Never Die.”

 

 

Παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας για την ζωή και τα έργα του θρυλικού R. J. Dio. DIO: Dreamers Never Die, στην Αθήνα, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στον ΔΑΝΑΟ (Λεωφόρο Κηφισίας 109 - Μετρό Πανόρμου) 

 

Διαβάστε εδώ όλες τις σχετικές πληροφορίες για την πρεμιέρα, δείτε τα καταπληκτικά trailer και σπεύσατε!

 


 

DIO: Dreamers Never Die
Cast: Ronnie James Dio, Wendy Dio, Rob Halford, Tony Iommi, Geezer Butler, Jack Black
Σκηνοθεσία: Don Argott & Demian Fenton

Ετοιμαστείτε για μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία!

Μια μοναδική παγκόσμια πρεμιέρα! Η ταινία θα προβληθεί ταυτόχρονα σε 500 κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο!

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 21:00

Το καθοριστικό ντοκιμαντέρ για την ζωή του θρυλικού metal τραγουδιστή Ronnie James Dio έρχεται σε κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο. Η ιστορία του Ronnie James Dio του τραγουδιστή που έμεινε στην ιστορία για την συγκλονιστική ροκ φωνή και την τρυφερή προσωπικότητα του. Το “Dio: Dreamers Never Die” δεν είναι ένα απλό ντοκιμαντέρ!

 

 

 

 

 

Η ταινία θα προβληθεί με ελληνικούς υπότιτλους

Μια σύνοψη της ταινίας:

Η ταινία "Dio: Dreamers Never Die" εστιάζει στην μετάβαση του Dio από τραγουδιστή ερωτικών τραγουδιών των 50’s στα πρώτα βήματα του στην ροκ σκήνη. Από τους Elf, στην συμμετοχή του στο πασίγνωστο album “Ritchie Blackmore's Rainbow”, μέχρι να αντικαταστήσει τον θρυλικό Ozzy Osbourne στους Black Sabbath και τελικά να δημιουργήσει την δική του μπάντα και να γίνει ένα από τα απόλυτα είδωλα της rock - metal σκηνής.

Το πρώτο ντοκιμαντέρ που έχει χρηματοδοτηθεί από τον ίδιο τον καλλιτέχνη. Η ταινία περιλαμβάνει πλούσιο αρχείο από την προσωπική ζωή του Dio. Φωτογραφίες και βίντεο αποσπάσματα με την οικογένεια του, κοντινά πρόσωπα και φίλους του μεταξύ των οποίων: η Wendy Dio, ο Tony Iommi, Geezer Butler, Glenn Hughes, Vinny Appice, Lita Ford, Rob Halford, Sebastian Bach, Eddie Trunk και Jack Black, καταφέρνει να βάλει τους θεατές μέσα στην ζωή μιας από τις πιο αγαπημένες φιγούρες του rock.

 

 

 

 

Μαζί με την ταινία θα προβληθεί και μια σειρά deleted scenes, πλάνα που κόπηκαν στο μοντάζ μόνο για τους θεατές που θα λάβουν μέρος σε αυτήν την μοναδική παγκόσμια κινηματογραφική προβολή.

Προπώληση εισιτηρίων στο: www.danaoscinema.gr
Τιμή προπώλησης 9,00 €
Ταμείο 10,00€

28 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ
Λ. Κηφισίας 109 (Μετρό Πανόρμου) 210 6922657

 

 

 

 

Comments