DRAGONFORCE – Ακούστε ένα νέο τραγούδιDRAGONFORCE – Ακούστε ένα νέο τραγούδι

Στις 15 Απριλίου κυκλοφορεί ο καινούργιος δίσκος των DRAGONFORCE απο την Electric Generation Recordings.

Θα έχει τίτλο "The Power Within" και παρακάτω μπορείτε να ακούσετε ένα απο τα τραγούδια που θα περιέχονται,το 'Cry Thunder'.


'Holding On'
'Fallen World'
'Cry Thunder'
'Give Me the Night'
'Wings of Liberty'
'Heart of the Storm'
'Die By the Sword'
'Last Man Stands'
'Seasons' (Acoustic Version)


  Για το Rockoverdose.gr

  Πάνος Warlord Μπούγαλης


Στις 15 Απριλίου κυκλοφορεί ο νέος δίσκος των DRAGONFORCE,με τίτλο ‘The Power Within’ και σε αυτόν θα περιέχεται το κομμάτι ‘Fallen World’ που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.


No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.