DREAM THEATER: Δείτε το artwork & το tracklist του νέου τους live δίσκου “Back To Budokan”!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το artwork αλλά και το tracklist του επερχόμενου live album με τίτλο "Back To Budokan 2017",  των Dream Theater, που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, σε παραγωγή Richard Chycki.

Πρόκειται για την ζωντανή ηχογράφιση της συναυλίας που έδωσαν το Σεπτέμβριο στο Budokan - Τόκιο (Ιαπωνία).

Disc 1
"Opening (The Colonel)"
"The Dark Eternal Night"
"The Bigger Picture"
"Hell's Kitchen"
"The Gift of Music"
"Our New World"
"Portrait of Tracy" (John Myung solo)
"As I Am"
"Breaking All Illusions"

Disc 2
"Pull Me Under"
"Another Day"
"Take the Time" (extended outro with John Petrucci guitar solo)
"Metropolis Pt. 1" (with Mike Mangini drum solo)
"Under a Glass Moon" 08.
"Wait for Sleep" (with extended keyboard intro)
"Learning to Live"

Disc 3
"A Change of Seasons"