Νεκρός σε τροχαίο ο drummer του “School of Rock”, Kevin Clark!

Σε ηλικία 32 ετών, έφυγε από τη ζωή ο drummer Kevin Clark, ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στην ταινία "School of Rock" (2003). Ο θάνατός του επήλθε μετά από τροχαίο δυστύχημα όταν αυτοκίνητο τον χτύπησε ενώ έκανε ποδήλατο στην ευρύτερη περιοχή του Chicago το πρωί της 26ης Μαΐου, όπως μεταδίδουν ρεπορτάζ τοπικών μέσων.

Ο Clark, ενσάρκωσε σε ηλικία 12 ετών, τον Freddy "Spazzy McGee" Jones, drummer της σχολικής μπάντας στην περίφημη ταινία με πρωταγωνιστή τoν Jack Black.

Ο ρόλος του στο "School Of Rock" ήταν ο μοναδικός στη ζωή του, αφού επέλεξε να αφοσιωθεί στο drumming, παίζοντας σε πληθώρα τοπικών συγκροτημάτων ανά τα χρόνια, μεταξύ των οποίων και οι Dreadwolf, Funk Ιt Let’s Jam και Jess Bess & The Intentions.

Ο Jack Black, που ενσάρκωσε τον δάσκαλο Dewey Finn στην ταινία "School of Rock" , τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου μουσικού με ανάρτησή του στο Instagram:

«Υπέροχη ψυχή. Τόσες πολλές σπουδαίες αναμνήσεις. Μου ράγισε η καρδιά. Στέλνω αγάπη στην οικογένειά του και σε όλη την κοινότητα του "School of Rock"».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jack Black (@jackblack)

Comments