Από την Αθήνα μας έρχονται οι thrashers ENDLESS RECOVERY και αυτή είναι η πρώτη τους απόπειρα . Δημιουργήθηκαν το 2010 όπως μας λένε στο βιογραφικό τους και μετά από κάποιες αλλαγές στην σύνθεση τους φτάσανε στο σήμερα για να κυκλοφορήσουν τον πρώτο τους mcd με τίτλο Liar Priest.
Πέντε κομμάτια βρίσκουμε εδώ , τέσσερα δικά τους με ένα intro και μια διασκευή στο Black Magic από τους Slayer.
Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε το αποτέλεσμα αλλά πρέπει να τους κρίνω με επιείκεια λόγω ότι είναι η πρώτη τους απόπειρα.
Κλασικό thrash σχολής Slayer / Kreator, υπάρχουν κάποιες καλές ιδέες αλλά και αυτές χάνονται μέσα στην γενική μετριότητα, ίσως να φταίει και η παραγωγή που είναι άνευρη, κλασικοί ρυθμοί και φωνητικά για το είδος. Καλή η διασκευή στο Black Magic
Το γενικό μου συμπέρασμα με τα από το άκουσμα είναι ότι άμα προσπαθήσουν λίγο να αποκτήσουν κάπως πιο δική τους ταυτότητα να είναι καλύτερο το αποτέλεσμα.
Για τους λάτρεις του είδους θα βρουν κάτι το ενδιαφέρον σε αυτή την κυκλοφορία, για τους υπόλοιπους πάτε παρακάτω.
Track List :
1) Damned Desires (instrumental)
2) Power Of Hate
3) Handicapped Corpse
4) Liar Priest
5) Black Magic (slayer cover)
Βαθμολογία: 60/100
Για το RockOverdose.gr: Νικολόπουλος Θεοδόσης










