Επετειακό επεισόδιο για τα 20 του χρόνια κυκλοφορεί ο Κήπος Του Προφήτη!

 

Σε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock Overdose και στον Ζήση Πετκανά, ο γνωστός σκιτσογράφος Gordon Blacksmith αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο ένα επετειακό επεισόδιο για τα είκοσι χρόνια ζωής του Ντίνου Χεντμπάνκη!

 

Μάλιστα μας έδωσε και spoiler για την πλοκή της ιστορίας, καθώς και ένα μικρό
"στιγμιότυπο" απο το επεισόδιο!

 

"Ντίνος και Δαίμονας ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο, με σκοπό να σταματήσουν τον κάτοικο της Wuhan, πριν φάει την μοιραία σούπα με την νυχτερίδα και εξαπλώσει τον θανατηφόρο ιό. Δεν γνωρίζουν όμως ο,τι ο ιός βρίσκεται ήδη μέσα του και το τσουνάμι της εξάπλωσης έχει ήδη ξεκινήσει. Θα καταφέρουν να βρουν την πηγή της πανδημίας και να σώσουν την ανθρωπότητα; Το μεγαλύτερο, επικότερο, πιο ακραίο και πιο επετειακό επεισόδιο, έρχεται τον Φεβρούαριο.

Αμάν το παιδί!"

 

 

Τέλος μας εκμυστηρεύτηκε ότι έχει στα χέρια του ακυκλοφόρητο κομμάτι που αποτελεί το μουσικό θέμα του Κήπου Του Προφήτη, με τίτλο "Pull no Punches", το οποίο έγραψε ο Ηλίας Παπαδάκης για τους Memorain και στο οποίο περιεχει riff  του Ηλία, αλλά και του Dave Ellefson των Megadeth ο οποίος παίζει το μπάσο στο συγκεκριμένο κομμάτι και στα τύμπανα είναι ο θρυλικός Gene Hoglan!

 

Σις σκέψεις του καλλιτέχνη είναι να μετατρέψει σε κόμικ ήρωα και έναν πολύ γνωστό μουσικό παγκόσμιας εμβέλειας!

 

Περισσότερα στην αποκλειστικη συνεντευξη του Gordon στο Rock Overdose.... Πολύ σύντομα!

 

(Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη ζωντανά αυτή την Κυριακή 17 Ιανουαρίου ΕΔΩ)

 

Comments