Ο τραγουδιστής των Exodus θυμάται τότε που αγόρασε ναρκωτικά από τον Lemmy.

 

Στο τελευταίο επεισόδιο του podcast Zetros Toxic Vault, ο τραγουδιστής των Exodus, SteveZetroSouza,  μίλησε για την μέρα που δεν θα ξεχάσει ποτέ, τη μέρα που αγόρασε ναρκωτικά από τον Lemmy πριν από 30 χρόνια.

 

Το έτος είναι 1993 και οι Exodus παίζουν μαζί με τους Megadeth στην Αργεντινή. Ο Zetro αποφασίζει να πλησιάσει τον Lemmy για να του ζητήσει λίγο crank και η ιστορία εξελίσσεται ως εξής:

 

« Εγώ και ο Rick Hunolt αγοράσαμε crank από τον τραγουδιστή των Motorhead, Lemmy…Ήμασταν στον χώρο που θα γινόταν η συναυλία, ξέραμε ότι ο Lemmy είναι στο χώρο του και πως είχε μαζί του crank. Ο Rick  προτείνει να τον ρωτήσουμε αν μπορεί να μας δώσει και επέμενε να ρωτήσω εγώ. Οπότε πλησιάζω τον Lemmy και του λέω «Lemmy, αδερφέ, μπορείς να μας πουλήσεις λίγο από το crank σου;» και ο Lemmy ήταν σε φάση «Δεν ήξερα πως κάνετε. Νόμιζα πως κάνατε μόνο κοκαΐνη και τέτοια.» Το είχε στο μπουφάν του και έπαθα σοκ. Γιατί τότε δεν μπορούσες να το έχεις πάνω σου, δεν μπορούσες να το μεταφέρεις και αν σε έπιαναν, ειδικά στη Νότια Αμερική, θα είχες πολύ σοβαρό πρόβλημα. Μας το δίνει και λέει «Ξέρεις ότι κάνεις speed όταν είσαι 80% πιο έξυπνος όταν φτιάχνεσαι και 80% πιο χαζός μετά.»

 

Καθόμασταν και πίναμε Jack και εγώ με τον Rick το σνιφάραμε. Ο Lemmy πήρε μια μικρή κουταλιά και την έβαλε στο στόμα του. Και απλά…απλά με έπιασε να κάνω εμετό. Κάτσαμε πέντε ώρες στο χώρο των Motorhead με τον Lemmy και τον Rick να κάνουμε crank και να πίνουμε Jack. Το σκεφτόμουν και έλεγα σε όλους πως μέχρι να πεθάνω θα λέω αυτή την ιστορία, θα την λεώ και στα εγγόνια μου. Θα την λέω και αφού πεθάνει ο Lemmy. Ήταν οι αρχές των ‘90ς τότε, ήταν όλα στο ξεκίνημα.»

 

 

 

Πηγή 

 

Comments