ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ: Δείτε σε πρώτη μετάδοση από το Rock Overdose το κομμάτι “Αναμέτρηση Τελική” σε HD, από τη συναυλία στο Κύτταρο!

Σε ένα κατάμεστο «Κύτταρο», οι ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ του συνθέτη και κιθαρίστα Δημήτρη Κατή, ερμήνευσαν πάνω από 2 ώρες τις μεγαλύτερες επιτυχίες της μπάντας, που σημάδεψαν μια ολόκληρη γενιά και όχι μόνον, φέτος στις 20 Γενάρη. Οι ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ ιδρύθηκαν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Βριλήσσια το 1989 από τον Δημήτρη Κατή. Καθιερώθηκαν ως η bestselling Greek metal & Rock band έχοντας στην κατοχή πλατινένιο δίσκο από την ΕΜΙ για πωλήσεις πέραν των 70.000. Να θυμίσουμε πως σήμερα η πλατίνα δεν ξεπερνάει τις 5.000. Οι Εξόριστοι είναι ιστορικά η πρώτη Ελληνική μπάντα που ανέπτυξε καθαρά τον Επικό ήχο και πρόσθεσε την Ελληνική γλώσσα στους στίχους. Να προσθέσουμε πως οι Εξόριστοι είναι η μοναδική Ελληνική μπάντα που γεμίζει τα venues, στην κυριολεξία με τον κόσμο της – fans, cult believers -  σε κάθε Live της, από μόνη της, χωρίς να έχει ερμηνεύσει ποτέ cover songs.

Σε πανελλήνια πρωτιά, μέσα από το Rock Overdose, παρουσιάζουμε ένα κομμάτι από το εν λόγω live στο Κύτταρο, που διαρκεί πάνω από 10 λεπτά. Πρόκειται για το progressive epic hardrock/metal, «Αναμέτρηση Τελική» σε μουσική Δημήτρη Κατή, από το άλμπουμ «ο Λυτρωτής», 1993 το οποίο διενεμήθη με την ΕΜΙ.

Comments