Η καλλιτεχνική διεύθυνση του Fiesta Voio στο Rock Overdose:”Το Φεστιβάλ στο Βόϊο ήρθε για να μείνει!”

 

 Οι υπεύθυνοι της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του νεοσύστατου Φεστιβάλ Fiesta Voio, στο Μικρόκαστρο - Σιάτιστα, Αντώνης Θεοχάρης και Αναστασία Κιούκα μιλάνε στο Ζήση Πετκανά για το πρόγραμμα, τις παράλληλες δραστηριότητες και για οτιδήποτε αφορά το συγκεκριμένο φεστιβάλ!

 

 

Fiesta Voio:
-
https://fiestavoio.com/ 
- https://www.facebook.com/fiestavoio
- https://www.instagram.com/fiestavoio/

Έκδοση Εισιτηρίων https://www.viva.gr/tickets/festival/fiesta-voio-28-31-iouliou-6/

Το σημαντικότερο line-up της Ελληνικής Ροκ και Hip-Hop Σκηνής σε περιμένει σε μια μαγευτική κοιλάδα του Αλιάκμονα, μόλις δύο χιλιόμετρα από την Εγνατία Οδό, στο κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας, μια ώρα από την Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, τα Τρίκαλα και την Φλώρινα.


Το FIESTA VOIO κάνει την πρεμιέρα του για να σε ταξιδέψει στον κόσμο της μουσικής. Στις τέσσερις μέρες του, θα διασκεδάσεις μαζί με μεγάλους ερμηνευτές του Ελληνικού Τραγουδιού (Ελεονώρα Ζουγαvέλη), με τα σημαντικότερα ονόματα της Ελληνικής Rock Σκηνής (Γιάννης Αγγελάκας, Villagers of loannina City, Nightstalker, Planet of Zeus, 1000Μods), και μερικά από τα πιο γνωστά σχήματα και δημιουργούς του εγχώριου Hip-Ηop (Ypo, Στίχοιμα, Fly Lo, Pindos Atletiko, Bossikan, Eftapsihos, Richi).
Στην ολοήμερη διασκέδαση το ρυθμό θα δίνουν οι ξακουστές χάλκινες μπάντες του Βοϊου και κορυφαίοι DJ που θα βρίσκονται στο δεύτερο stage του FIESTA VOIO.
Όσοι ζητούν το maximum της διασκέδασης θα μπορούν να κάνουν ιππασία, motocross, hiking, zipline, παραπέντε και αναρρίχηση.
Ειδικά διαμορφωμένος χώρος προσφέρεται για δωρεάν camping σε όσους παραμείνουν την περιοχή και για ολιγοήμερες διακοπές.
Ελάτε με την παρέα σας να κατασκηνώσετε στις όχθες του Αλιάκμονα στο Μικρόκαστρο-Σιάτιστα και να αποδράσετε στην καταπράσινη κοιλάδα του, στο πιο εντυπωσιακό «ξενοδοχείο» χιλίων αστέρων, ζώντας για πρώτη φορά την καλοκαιρινή τετραήμερη εμπειρία του FIESTA VOIO.

 Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ ημερησίως, 45 ευρώ όλο το τετραήμερο του FIESTA VOIO Τα πρώτα 500 εισιτήρια για το τετραήμερο θα είναι διαθέσιμα με μόνο 35 ευρώ.

Έκδοση Εισιτηρίων https://www.viva.gr/tickets/festival/fiesta-voio-28-31-iouliou-6/

 

 

 

Comments