Φοίβος: «Ιστορικό συγκρότημα είναι ΜΟΝΟ οι Iron Maiden [ όχι οι Guns ‘n’ Roses]»

 

Είναι γνωστό ότι ο Φοίβος είναι φαν της rock μουσικής. Απόψε μάθαμε ότι είναι μεγάλος φαν των Iron Maiden.

 

Ο Φοιβός, εμφανιζόμενος ως κριτής στη εκπομπή House Of Fame-και φορώντας μπλουζάκι Poison, είπε πως: «Ιστορίκο συγκρότημα είναι MONO οι Iron Maiden», απαντώντας έτσι, στη δήλωση που είχε κάνει λίγες στίγμες νωρίτερα ο Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος χαρακτήρισε τους Guns ‘nRoses ιστορικό συγκρότημα.

 

Ωστόσο, ο Φοίβος δεν αρκέστηκε σε αυτό αλλά θέλησε να δικαιολογήσει την δήλωσή του, εξιστορώντας τις περιπέτειες των Hanoi Rocks .

 

Συγκεκριμένα, είπε:

« Οι Guns ‘nRoses, όπως και όλοι οι καλλιτέχνες, είχαν κάποιους άλλους για πρότυπα.

Υπήρχαν κάποιο φινλανδοί, ένα γκρουπ, κάποιοι φουκαράδες από την Φινλανδία, οι Hanoi Rocks, οι οποίοι ειχαν το ονείρο, λέγανε και συμπεριφορόντουσαν σαν να ζούσαν στην Καλιφόρνια. Και το κάνανε τόσο καλά αυτό, που κάποια στιγμή, ο παραγωγός των Kiss, o Bob Ezrin, τους τσίμπησε και τους έφερε στην Καλιφόρνια και επηρέασαν όλη αυτή τη σκηνή, το sleaze και το glam, τους Poison,τους Ratt, τους Guns ‘nRoses. Μάλιστα, το κάπελο που φοράει ο Slash, ήταν του ντράμερ των Hanoi Rocks,αυτός είχε πρωτοβάλει το καπέλο. Ο ντράμερ πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο του Vince Neil, των Motley Crue, που είχαν αυτό το τρακάρισμα.»

 

Δείτε το βίντεο στο 03:14

 

 

Για το Rock Overdose,
Φώτης Σταυρόπουλος

Comments