Τζώρτζια (ΜΠΛΕ) στο RockOverdose:”Ετοιμάζουμε τον νέο μας δίσκο,θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά!”

 

 

"Έχουμε ξεκινήσει να γράφουμε υλικό για το νέο μας album, περιμένουμε τα τραγούδια να πάρουν την τελική μορφή. Δουλεύουμε διαδικτυακά...είναι πιο περίπλοκο και κάτι που εμείς δεν έχουμε συνηθίσει, γιατί δεν έχει αυτή την ανθρώπινη επαφή!

 

 

Σε μία ακόμη κουβέντα εφ' όλης της ύλης στο Rock Overdose και τον Ζήση Πετκανά, η αγαπητή frontwoman των ΜΠΛΕ, Τζώρτζια Κεφαλά κάνει μια λεπτομερή αναδρομή σε όλη την πορεία της μαζί με τους ΜΠΛΕ, η οποία μετρά πάνω από 2 δεκαετίες και περιέχει πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες,  που ουσιαστικά αποτελούν και την μουσική ιστορία μιας ολόκληρης γενιάς και εποχής που δύσκολα θα ξανάρθει, αφού πολλά έχουν αλλάξει από τότε.

 

Στη συνέντευξη που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω,μίλησε μεταξύ άλλων για την ΝΕΑ τους δουλειά η οποία θα κυκλοφορήσει σύντομα.

 

Πιο συγκεκριμένα είπε:

"Θέλουμε να βγάλουμε ένα άλμπουμ που να περιέχει πολλά κομμάτια, γιατί έχουμε παρα πολύ και καλό υλικό το οποίο δεν έχει δημοσιευθεί ποτέ και θα θέλαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Ένα άλμπουμ με πολλά κομμάτια μέσα καινούρια που γράψαμε την τελευταία δεκαετία, αλλά και κάποια που έχουμε γράψει και πολλά χρόνια πριν και δε τα βάλαμε σε δίσκο για δίαφορους λόγους. Και πιστεύω ήρθε η σείρα τους τώρα. Είναι κρίμα να πάνε χαμένα. Έχουμε δηλαδή σαν ΜΠΛΕ τουλάχιστον 200 τραγούδια στο συρτάρι μας τα οποία τα λογοκρίνουμε έμεις οι ίδιοι και καμμιά φορά τα κρίνουμε πάρα πολύ αυστηρά, αν και δε θα έπρεπε.

Έχουμε λοιπόν ξεκινήσει ήδη να γράφουμε, έχουμε οδηγούς, είναι τελειωμένα και ήδη διαδικτυακά είμαστε μόνιμα σε επαφή φτιάχνοντας υλικό. Μου στέλνουν μουσικές, κάποια πράγματα τα απορρρίπτω,κάποια πράγματα με ψήνουν, κάποια πράγματα τους ψήνω εγώ... Είναι μία πολύ ευχάριστη "τριβή", να δούμε τι θα γεννηθεί μετά τους 'πόνους της γέννας'!"

 

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει το νέο υλικό, η Τζώρτζια απάντησε:

"Θα κάνουμε μία προσπάθεια να έιναι έτοιμο γύρω στο Πάσχα, δε ξέρω αν θα προλάβουμε κυρίως λόγω της κατάστασης που υπάρχει με τον ιό. Οπότε αν όχι Πάσχα σίγουρα θα χουμε κάτι στα χέρια μας το Καλοκαίρι. Αναμένουμε να σας σερβίρουμε τον νέο μας δίσκο και να σας περιποιηθούμε με μουσική αγάπη!"

 

Ακούστε παρακάτω ΟΛΟΚΛΗΡΗ την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη επενδεδυμένη με μουσική από όλη σχεδόν τη δισκογραφία των ΜΠΛΕ και όχι μόνο:

 

 

 

Για το Rock Overdose,
Ζήσης Πετκανάς

 

 

Comments