Ο μπασίστας των Greyhawk, Darin Wall σταμάτησε ένοπλο κατά τη διάρκεια συναυλίας!

 

 

 

Ο μπασίστας των Greyhawk, Dari Wall, κατάφερε να σταματήσει έναν άνδρα από το να ανοίξει πυρ κατά τη διάρκεια συναυλίας στο The Shredder στο Boise. Ο Wall μιλώντας στο KTVB7 είπε πως είδε τον άνδρα, Ethan Byrd, να σχηματίζει ένα όπλο με τα δάχτυλά του και να παριστάνει πως πυροβολεί τον κόσμο γύρω του.

«Δεν ξέρω αν το πρόσεξε κάποιος άλλος αλλά αμέσως ένιωσα πως κάτι κακό θα συμβεί. Καμιά φορά ασχολείσαι με κάποιους πολύ μεθυσμένους ή φτιαγμένους και προσπαθείς να τους ηρεμήσεις, γιατί είναι θυμωμένοι και προκαλούν ταραχές. Αυτός ήταν τελείως ψυχρός.»

 

 

Ο Wall μαζί με ένα ακόμα μέλος του συγκροτήματος κρατήσανε τον Byrd έξω από τον συναυλιακό χώρο, με αποτέλεσμα ο Byrd να φύγει και να επιστρέψει κρατώντας ένα όπλο. Δυστυχώς, όταν ο Wall όρμησε πάνω στον Byrd για να τον σταματήσει εκείνος πυροβόλησε πετυχαίνοντάς τον στο πόδι.

 

«Τον είδα να βάζει το χέρι πίσω από την πλάτη του και να τραβάει ένα όπλο. Οπότε κινήθηκα κατά πάνω του. Δεν σκέφτηκα κάτι άλλο. Το όπλο ήταν μέσα στην τσέπη του παντελονιού του και με πυροβόλησε. Η σφαίρα με πέτυχε στο πάνω μέρος του μηρού.»

 

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ.

 

Πηγή

Comments