Γρηγόρης Βαλτινός: “Μεταλλάχθηκα με το Metal! Με κέρδισε το βάθος & το ήθος των Illusory!”

 

Ο γνωστός ηθοποίος Γρηγόρης Βαλτινός μίλησε στο Rock Overdose και στον Ζήση Πετκανά, με την ευκαιρία της συμμετοχής του στο τραγούδι και στο βίντεο κλιπ του Ελληνικού heavy metal συγκροτήματος Illusory.

 

Μεταξύ άλλων μίλησε για την συνεργασία του με τους Illusory και τη γνώμη του για τη metal μουσική!

"Είδα ένα βάθος σε αυτά στα παιδιά και στους στίχους και στους στόχους που έχουνε βάλει. Όταν μου είπανε ότι σε ένα κομμάτι θα βάλουνε Όμηρο απάντησα αμέσως ότι βεβαίως και θα σας το διαβάσω εγώ. Θα είμαι ο πρώτος Έλληνας ηθοποιός που θα διαβάσει Όμηρο σε metal κομμάτι.

 

Επίσης με συγκίνησε ιδαίτερα το σενάριο του βίντεο κλιπ. Το βρήκα πολύ εναρμονισμένο με τη δική μου αισθητική, άποψη και φιλοσοφία, με πράγματα που ασχολούμαι και εγώ μέσα από το θέατρο.
Είναι άνθρωποι οικογενειάρχες, παιδιά με αγάπη στην ποιότητα, στην ποίηση, στις ιδέες και πραγματικά μεταλλάχθηκα με το metal.

Όλοι οι άνθρωποι που απαρτίζουν αυτό το συγκρότημα είναι απίστευτα άτομα. Μιλάμε για επιστήμονες, μιλάμε για γιατρούς, μιλάμε για καλλιτέχνες, για τεχνικούς, για μουσικούς...Δεν περίμενα να βρω μια τέτοια γκάμα ενδιαφερόντων και ειδικοτήτων μέσα στο συγκρότημα.

 

Ε και όπως ξέρουμε η metal μουσική στην Ελλάδα δεν έχει ιδιαίτερη εμπορική απήχηση και κατά συνέπεια οι άνθρωποι αυτοί ασχολούνται και με άλλα πράγματα για την επιβίωση."

 

Βέβαια μας τόνισε ότι ουδέποτε έχει ακούσει metal μουσική, ούτε έχει παραβρεθεί σε κάποια συναυλία, παρόλα αυτά έχει επικεντρωθεί στην μουσική των Illusory, οι οποίοι τον κέρδισαν με το ήθος τους και με το "βάθος" στους στίχους τους και φυσικά για εμάς αυτό είναι μια νίκη της μουσικής μας, μιας και όλο και περισσότεροι  άνθρωποι (και ειδικά καταξιωμένοι) γνωρίζουν αυτή τη μουσική και έρχονται όλο και πιο κοντά της!

 

Μέινετε συντονισμένοι για να διαβάσετε ολόκηρη τη συνέντευξη του Γρηγόρη Βαλτινού στο Rock Overdose, πολύ σύντομα!

 

 

 

Comments