HELLOWEEN-“7 Sinners”

Το 13ο τους album θα κυκλοφορησουν οι Γερμανοι power metalers HELLOWEEN με την The End Records στις 09/11/2010 στην Αμερικη και το ονομα αυτου 7 Sinners.

"7 Sinners" track listing:

01. Where The Sinners Go
02. Are You Metal?
03. Who is Mr. Madman?
04. Raise The Noise
05. World Of Fantasy
06. Long Live The King
07. The Smile Of The Sun
08. You Stupid Mankind
09. If A Mountain Could Talk
10. The Sage, The Fool, The Sinner
11. My Sacrifice
12. Not Yet Today
13. Far In The Future