Ο HENRY ROLLINS στις 17 Ιανουαρίου 2022 στην Αθήνα!

17.01.2022
Βοτανικός
HENRY ROLLINS
GOOD TO SEE YOU 2022 tour

 

 

O Henry Rollins είναι: punk rock icon (τραγουδιστής των Black Flag και Rollins Band), ποιητής, ηθοποιός (Sons of Anarchy, Lost Highway, Heat, κλπ), καλλιτέχνης του stand-up, ραδιοφωνικός παραγωγός, τηλεοπτική περσόνα (120 Minutes, Jackass, The Henry Rollins show), DJ, ακτιβιστής.

 

O Henry Rollins είναι σίγουρα πολλά πράγματα. Το κυριότερο όμως χαρακτηριστικό του είναι ότι είναι μανιακός με τη δουλειά. Το πρόγραμμά του είναι πάντοτε γεμάτο με κάτι Έτσι, έχει ζήσει πολλές ζωές και έχει πολλές ιστορίες να αφηγηθεί.

 

Στην Good To See You 2022 περιοδεία του, ο Henry Rollins θα αφηγηθεί πιστά τα γεγονότα της ζωής του στη σύντομη περίοδο ανάμεσα στην προηγούμενη περιοδεία του και την εμφάνιση του COVID-19 και το πως τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο περίεργα στη διάρκεια των τελευταίων μηνών. Αν μη τι άλλο, ήταν ένα ενδιαφέρον χρονικό διάστημα και έχει μερικές υπέροχες ιστορίες να μας πει. Κι επειδή Henry Rollins είναι αυτός, το show θα έχει διάρκεια 3 ωρών.

 

Η Good To See You 2022 περιοδεία του θα κάνει στάση στην Αθήνα στις 17 Ιανουαρίου 2022 στον Βοτανικό (Ιερά Οδός 72, είσοδος από Κασσάνδρας). Το show θα έχει διάρκεια 3 ώρες.

 

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

VIP 40€
Zone A 35€
Zone B 28€
Zone C 32€
Zone D 24€

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται μέσα από το δίκτυο συνεργατών του www.viva.gr
Οι πωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Info: www.detoxevents.gr, tel. 2109636489

Comments