OI HIDDEN IN THE BASEMENT ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ. Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ BINTEO ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ 'ΥΠΟΓΕΙΟ' ΤΟΥΣ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΟΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ:
Οι Hidden in the Basement από τη Λάρισα, είναι μία από τις δυνατότερες και πιο ελπιδοφόρες μπάντες της εγχώριας σκηνής η οποία ξεχωρίζει για τις έντονες ζωντανές της εμφανίσεις.
Οι Hidden in the Basement άνοιξαν πρόσφατα την συναυλία των Orange Goblin στην Θεσσαλονίκη και τους άφησαν όλους άφωνους με τη σκηνική τους παρουσία. To συγκρότημα ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2007 από την πόλη της Λάρισας. Νιώθοντας την ανάγκη να εκφράσουν τα συναισθήματα τους μέσα από την μουσική τους δημιούργησαν ένα σχήμα που ξεκίνησε να παίζει ασταμάτητα χρησιμοποιώντας όλη του την δύναμη και το θυμό δημιουργικά. Τα τελευταία δύο χρόνια οι Hidden in the Basement έχουν κάνει τεράστια πρόοδο στο παίξιμό τους μέσα από ατελείωτες ώρες δουλειάς σε καθημερινή βάση. Το συγκρότημα δημιούργησε έναν αξιόλογο πυρήνα οπαδών στην πόλη της Λάρισας και περισσότερο πλέον εντυπωσιάζουν αυτούς που τους ξέρουν από παλιά. Η βελτίωση και η πρόοδος τους είναι απίστευτη. Το συγκρότημα αυτήν την στιγμή είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο πρώτο του αλμπουμ, αφού έχει ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις εδώ και λίγο καιρό, και έχει σαν στόχο μία περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό τον Δεκέμβριο του 2012. Όντας στην πραγματικότητα πλήρως αυθεντικοί και διαφορετικοί χαρακτήρες, κάθε μέλος των Hidden in the Basement έρχεται να συμπληρώσει το πάζλ του σχήματος που με αυτόν τον τρόπο έχει δημιουργήσει ένα πολυποίκιλο μείγμα ήχων, ακουσμάτων και ιδεών στις δουλείες τους. Η μουσική τους τις περισσότερες φορές περιπλανιέται ανάμεσα στα λεπτά όρια του hard rock, του heavy metal και του stoner rock. Το συγκρότημα είναι από τα καλύτερα που έχουν εμφανιστεί ποτέ στη σκηνή της Λάρισας και αυτή τη στιγμή είναι το πιο ελπιδοφόρο σχήμα της πόλης. Η σκηνική τους παρουσία είναι καθηλωτική και δεν αφήνει αδιάφορο κανέναν όπως έγινε και τον περασμένο Μάιο στη μεγάλη συναυλία των Sepultura στη Λάρισα, όπου η επιλογή να παίξουν πάνω από τους ισραηλινούς Hammercult και πριν τους Sepultura δικαιώθηκε πλήρως και μόνο τυχαία δεν ήταν. Οι Hidden in the Basement είναι μια μπάντα δυναμίτης και δεν χάνονται με τίποτα!!!



