Το HORNS UP FESTIVAL κυκλοφορεί συλλεκτικό Box Set με υλικό από όλα τα event ως το 2020!

 

Το καθιερωμένο (πλέον) HORNS UP FESTIVAL με έδρα τα Τρίκαλα, κυκλοφορεί ένα πανέμορφο και πλήρες συλλεκτικό box set (150 τεμάχια) από τις χρονίες 2016-2020.

 

Αναλυτικά:

1) Τα ξύλινα κουτιά έχουν σχέδιο χαραγμένο με λέιζερ CNC και περιέχουν τα παρακάτω:

2) Στο βιβλιαράκι του αφιερώματος υπάρχει περιγραφή όλων των event / δραστηριοτήτων που έγιναν στο φεστιβάλ, φωτογραφίες, σχόλια από διάφορους μουσικούς που συμμετείχαν κι από άτομα που δούλεψαν για τις εκδηλώσεις.

3) Η κασέτα περιέχει ηχογραφήσεις από εμφανίσεις κατά την διάρκεια του φεστιβάλ. Τα σχήματα είναι από διαφορετικά είδη και υπάρχει τουλάχιστον ένα από κάθε χρονιά.

4) Τα αυτοκόλλητα έχουν διαστάσεις 10cm X 10cm και τα σχέδιά τους είναι οι εικόνες που χρησιμοποιήθηκαν για κάθε μία από τις χρονιές του φεστιβάλ.

5) Η πένα είναι πάχους 1,14mm, μαύρου χρώματος με τύπωμα στην μία πλευρά.

6) Τα Box Set είναι περιορισμένα στις 150 κόπιες και αριθμημένα. Ο αριθμός της κάθε κόπιας υπάρχει στην σχετική κάρτα που συνοδεύει το κουτί. Όσοι προμηθευτούν το συγκεκριμένο αφιέρωμα, θα έχουν ειδική τιμή εισιτηρίου στο επόμενο φεστιβάλ, λέγοντας τον αριθμό του πιστοποιητικού / κάρτας.

==============================
Τα Box Sets θα είναι διαθέσιμα από τις 31 Οκτωβρίου!

Όποιος επιθυμεί, μπορεί να το παραγγείλει από σήμερα, στέλνοντας μήνυμα στην σελίδα του φεστιβάλ, ή email στο: [email protected]

Τιμή: 25e

\m/

Comments