Επιστροφή για τους Αθηναίους deathsters HUMANITY ZERO με το πέμπτο τους δίσκο, ο οποίος είναι αυτοχρηματοδοτούμενος. Πολύ καλή η ενέργεια της μπάντας να διανέμει δωρεάν μέσω ίντερνετ και κατέβασμα του.
Μπράβο τους.
Άκρως αξιόλογη η νέα τους δουλειά , μετά από ένα ατμοσφαιρικό intro ,ξεχύνεται ο οχετός. Στα δέκα τραγούδια (9+ένα intro) διακρίνεται ποικιλία ρυθμών και μελωδιών ,από πιο αργά βαριά και αργόσυρτα σημεία μέχρι και καταιγιστικά και άλλοτε με thrash περάσματα, ένα είναι το σίγουρο ότι δεν πρόκειται να βαρεθείτε στο άκουσμα του.
Στο δίσκο υπάρχουν και δυο διασκευές ,η πρώτη στο “defensive personalities” των Death από το «spiritual healing” και η άλλη στο “ shadows in the deep” των Unleashed , πάρα πολύ καλές και οι δυο τις έχουν φέρει στα δικά τους μέτρα, κάτι που τιμάει τη μπάντα και δείχνει ότι προσπαθεί να περάσει το δικό της στύλ και να αποκτήσει τη δική της ταυτότητα φυσικά.
Πολύ καλό το φινάλε του δίσκου με το “my kingdom nothingness” ,ένα κομμάτι ατμοσφαιρικό, επικό ότι πρέπει για το κλείσιμο.
Η μόνη μου ένσταση είναι σε ότι αφορά τον τομέα της παραγωγής ,την ήθελα λίγο ίσως πιο δεμένη, αλλά οκ δεν θα τα χαλάσουμε εκεί.
Βαθμολογία: 75/100
Για το RockOverdose.gr: Νικολόπουλος Θεοδόσης










