Οι φανς των Iced Earth ζητάνε επιστροφή χρημάτων από τον John Schaffer!

 

Από ό,τι δείχνουν τα πράγματα, οι φανς του συγκροτήματος δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι με την απόφαση του John Schaffer να συμμετάσχει στις ταραχές στο Καπιτώλιο. Προς «υπεράσπιση» του, ο Schaffer ήταν ανέκαθεν αρκετά ξεκάθαρος και δεν προσπάθησε ποτέ να κρύψει τις απόψεις του, με αποτέλεσμα, θεωρώ,οι ενέργειες του να προκαλέσουν περισσότερο σοκ από ότι έκπληξη. Αυτό το σοκ, λοιπόν, προσπάθουν να ξεπεράσουν οι φανς, μια εβδομάδα μετά.

 

Ο ηγέτης των Iced Earth είχε στήσει στο Kickstarter μια αρκετά πετυχημένη crowd funding καμπάνια για την έκδοση του “Wicked Words & Epic Tales”, το οποίο είναι μια συλλογή από στίχους, συνεντεύξεις και καλλιτεχνήματα του Schaffer.Ωστόσο, κάποιοι φανς, μάλλον, δεν γνώριζαν τόσο καλά τις πολιτικές του απόψεις, με αποτέλεσμα, απογοητευμένοι, να ζητάνε επιστροφή των χρημάτων τους.

 

Tα σχόλια στη σελίδα του Kickstarter δείχνουν την πραγματική δυσαρέσκεια τους για τον Schaffer. Κάποιοι προσπάθησαν να τον δικαιολογήσουν, ωστόσο οι περισσότεροι δεν μπορούν να το «χωνέψουν», με έναν οπαδό του συγκροτήματος ,χαρακτηριστικά, να γράφει ότι : «[..] Θέλω επιστροφή χρημάτων. Πάρε τις ναζί αηδίες σου και πήγαινε κάπου αλλού. Δεν υποστηρίζω ναζί.»

 

Για το Rock Overdose,
Σταυρόπουλος Φώτης

 

Comments