Τα υπόλοιπα μέλη των ICED EARTH, ξεκαθαρίζουν τη θέση τους σχετικά με τα γεγονότα στο Καπιτώλιο και τον Jon Schaffer!

 

Λίγες μέρες μετά τα όσα συνέβησαν στο Καπιτώλιο και τη συμμετοχή του ιδρυτικού μέλους των ICED EARTH, Jon Schaffer σε αυτά, τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας ξεκαθαρίζουν την θέση τους επίσημα μέσω του profil του τραγουδιστή της μπάντας Stu Block. 

 

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης τις τελευταίες ημέρες. Κάποιοι από εσάς ανησυχήσατε για την σιωπή μας, και είναι απόλυτα κατανοητό. Χρειαζόμασταν λίγο χρόνο για να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες και να μαζέψουμε κάποια στοιχεία πριν κάνουμε οποιαδήποτε ανακοίνωση.

Πρώτα από όλα, σε καμμιά περίπτωση δεν συγχωρούμε ή υποστηρίζουμε τις εξεγέρσεις ή τις πράξεις βίας στις οποίες προέβησαν οι διαδηλωτές της 6ης Γενάρη στο Καπιτώλιο. Ελπίζουμε πως όσοι ενεπλάκησαν εκείνη την ημέρα να δικαστούν και να διερευνηθούν οι πράξεις τους και να λογοδοτήσουν για αυτές.

Με ραγισμένη καρδιά στέλνουμε όλη την αγάπη μας και την συμπαράστασή μας σε όσους πόνεσαν από τα γεγονότα της 6ης Γενάρη. Είμαστε βαθειά συντετριμένοι και οι καρδιές μας είναι με όσους έχασαν τους συγγενείς τους εκείνη την ημέρα. Δεν υπάρχουν κατάλληλα λόγια παρηγοριάς. Απλά να γνωρίζετε πως είμαστε μαζί σας στο σοκ, τη θλίψη και τον πόνο σας. Πολλή αγάπη σε όλους σας. ❤️
Stu, Luke, Jake, Brent"

 

Δείτε την ανακοίνωσή τους παρακάτω:

 

Comments