Ανταπόκριση: ILLUSORY – “Crimson Wreath” Release Party @Crow Club, 9/10/21

“It’s party time!” είπα και κατηφόρισα (ή ανηφόρισα; Δεν είμαι 100% σίγουρη) όλο χαρά για το Crow Club, το περασμένο Σάββατο το βράδυ. Ο λόγος; Το release party για το “Crimson Wreath” των Illusory. Το Crimson Wreath κυκλοφόρησε τον Μάιο, μέσα σε μια βροχή θετικών σχολίων και γενικής επιδοκιμασίας από τον Τύπο και το κοινό. 

 

Και πολύ καλά έκανε! Γιατί είναι ένας δίσκος καλοδουλεμένος, με εξαιρετική μουσική και στίχους με νόημα, με τραγούδια που αξίζουν το καθένα ξεχωριστά, αλλά και όλα μαζί σαν σύνολο. Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν το έχεις ακούσει ακόμα, καταρχάς να πας να το ακούσεις και κατά δεύτερον, πώς βρέθηκες να διαβάζεις αυτή την ανταπόκριση χωρίς να το έχεις ακούσει; Σαν να μη μας τα λες καλά…

 

Κατάμεστο λοιπόν το Crow το Σάββατο το βράδυ, παντού γύρω χαρούμενοι άνθρωποι, να ακούνε ωραίες μουσικές και να κουβεντιάζουν. Κάτι που λίγο πολύ όλοι είχαμε ανάγκη αυτή τη στιγμή, μετά από τόσους περιορισμούς και απαγορεύσεις. Και οι Illusory φυσικά εκεί, έτοιμοι να μας παρουσιάσουν το τελευταίο τους πόνημα.

 

Illusory release party

 

Αυτό που δεν ξέραμε και ήταν η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, ήταν το live! Η μπάντα είχε προετοιμαστεί να παίξει μερικά από τα κομμάτια του δίσκου για όσους από εμάς παραβρεθήκαμε στο party και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη! Κάπως έτσι, είχαμε τη χαρά να ακούσουμε τα:

 

  • Besetting Sins
  • Immortal No
  • Ashes To Dust
  • All Blood Red

 

Για την εκτέλεση του Ashes to Dust έκανε την εμφάνισή του και ο ηθοποιός, κύριος Γρηγόρης Βαλτινός, ο οποίος φυσικά έχει απαγγείλει το αρχαιοελληνικό κείμενο. Τον υποδεχτήκαμε με ενθουσιασμό και η ερμηνεία του σίγουρα εκτιμήθηκε ιδιαιτέρως.

 

Illusory release party

 

Όσο για τη μπάντα… τι να λέμε τώρα, οι άνθρωποι διψάνε για live, όπως κι εμείς. Όλοι τους ήταν σε εξαιρετική φόρμα και το νεότερο μέλος της μπάντας, ο πληκτράς τους, έδωσε πραγματικά τα ρέστα του. Μακάρι το ολοκληρωμένο live να γίνει σύντομα και να μπορέσουμε να θαυμάσουμε το Crimson Wreath σε όλο του το μεγαλείο!

 

Μετά από λαϊκή απαίτηση, η μπάντα ανέβηκε και δεύτερη φορά στη σκηνή και έπαιξε για εμάς τα A Poem I Couldn't Rhyme, S.T. Forsaken και Crimson Wreath, το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου. Φυσικά, δε με χάλασε καθόλου, αφού τα δύο τελευταία είναι τα αγαπημένα μου από το album. Όποιος ήταν τριγύρω μου, σίγουρα το μετάνιωσε, μιας και οι τσιρίδες που έβγαλα δεν ήταν εύκολο να αγνοηθούν. 

 

Illusory release party

 

Ξεκάθαρα θετικό το πρόσημο της βραδιάς, λοιπόν. Και τη μουσική μας ακούσαμε και τα ποτά μας τα ήπιαμε και το live μας το είδαμε. Είχαμε πρόγραμμα. Ευχαριστούμε πολύ τους Illusory και το Crow για την όμορφη βραδιά και ανυπομονούμε για τη συνέχεια!

 

Για το Rock Overdose,

Δάφνη Γεωργαδάκη

Comments