IMMOLATION: Παρουσιάζουν video για το νέο τους τραγούδι “The Age of No Light”.



Οι αμερικανοί extreme death/black metalers Immolation έδωσαν στη δημοσιότητα το video για το νέο τους κομμάτι, “The Age of No Light”, από το επερχόμενο album τους με τίτλο "Acts of God" που κυκλοφορεί στις 18 Φεβρουαρίου από τη Nuclear Blast.


Acts of God tracklist:
1. Abandoned
2. An Act of God
3. The Age of No Light
4. Noose of Thorns
5. Shed the Light
6. Blooded
7. Overtures of the Wicked
8. Immoral Stain
9. Incineration Procession
10. Broken Prey
11. Derelict of Spirit
12. When Halos Burn
13. Let the Darkness In
14. And the Flames Wept
15. Apostle




Μπορείτε να ακούσετε το “The Age of No Light”, παρακάτω.