Έτοιμος ο νέος δίσκος των IMMORTAL.

Οι Νορβηγοί black metalers IMMORTAL έδωσαν λεπτομέρειες για το επόμενο studio album τους.

 

Πρόκειται για το 10o studio album του group, το οποίο θα έχει τίτλο "War Against All", περιέχει 8 νέα τραγούδια και θα κυκλοφορήσει μέσω της Nuclear Blast το 2023.

 

 

Ο ιδρυτής του group Harald "Demonaz" Nævdal δήλωσε σχετικά:

"Οι Immortal συνεχίζουν το μοναδικό στυλ που καθιέρωσαν με τους πρώτους δίσκους. Γρήγορο, έξαλλο, επικό και πανίσχυρο black metal!"

«Αν και η δουλειά στο studio είναι απαραίτητη για την απόλυτη ηχογράφηση, η διαδικασία συγγραφής είναι η αγαπημένη μου. Εξακολουθώ να γράφω όλα τα riff/μουσική της κιθάρας και τους στίχους επίσης, στο σπίτι με την ίδια παλιά ατμόσφαιρα. Οι πρώτες μέρες του black metal με εμπνέουν περισσότερο. Κρύες νύχτες στο δάσος, βουνά κάτω από το χειμωνιάτικο φεγγάρι. Αυτό είναι που κρατά ζωντανό το πνεύμα και το θεμέλιο για όλη μας τη μουσική"

 

Η παραγωγή του album έγινε στα Earshot & Conclave Studios, Bergen, Norway.

Το cover artwork είναι δημιουργία του Mattias Frisk.

 

 

Tracklisting:
1. War Against All
2. Thunders Of Darkness
3. Wargod
4. No sun
5. Return To Cold
6. Norlandihr
7. Immortal
8. Blashyrkh My Throne

 

 

Ένα από τα πρώτα και πιο επιτυχημένα black metal συγκροτήματα της Νορβηγίας, οι IMMORTAL δημιουργήθηκαν από τους Demonaz και Olve "Abbath" Eikemo το 1990.  Το 1996 στο group εντάχθηκε και ο Horgh. Οκτώ χρόνια αργότερα ο Abbath αποχώρησε και το group πλέον συνεχίζει με τους Demonaz και Horgh.

Το πρώτο album των IMMORTAL χωρίς τον Abbath, κυκλοφόρησε το 2018 με τίτλο "Northern Chaos Gods" via Nuclear Blast.

 

 

Comments