Στις 11 Νοεμβρίου στο Rainbow το Melodic Heavy metal θα συναντηθεί με το Heavy-Hard rock για ένα μοναδικό live!
Οι In Phaze θα ξεσηκώσουν το κοινό με Heavy Hardrock ήχους δίνοντας έπειτα τη θέση τους στους Nidimus μία Ηeavy metal μπάντα με ατμοσφαιρικά στοιχεία.
Οι In Phaze είναι μία νέα Heavy Hard Rock-Metal μπάντα από την Αθήνα. Η μπάντα δημιουργήθηκε στα τέλη του 2011 από τον ηχολήπτη και κιθαρίστα Ηλία Γκογκάκη. H φιλοσοφία της μπάντας ήταν να δημιουργήσει μία μίξη από όλες τις οπτικές της Hard Rock και Metal μουσικής και να τοποθετήσουν τα δικά τους μουσικά στοιχεία ώστε να δημιουργήσουν τον δικό τους ήχο. Αυτή τη στιγμή η μπάντα, εξαιτίας του πάθους τους, της δημιουργικοτητάς τους και αγάπης τους για τα σχέδια της μπάντας, βρίσκεται στο studio ηχογραφώντας το πρώτο τους album και κάνοντας σχέδια για χειμερινές συναυλίες και την προώθηση τους.
Οι Nidimus είναι μία Melodic Heavy metal μπάντα όπου το Line-up της οριστικοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2012 αλλά το συνθετικό τους έργο είχε αρχίσει απο τα μέσα του 2011. Το πρώτο της live έγινε τον Μαϊο του 2012 στην Αρχιτεκτονική και ακολούθησαν κι άλλα σε μουσικές σκηνές όπως το Bat City , Rock 'n' Art κ.λ.π
Το Σεπτέμβριο η σεζόν άνοιξε στη γνωστή τους πλέον Αρχιτεκτονική (Γκάζι) στα πλαίσια του Music Dreams Festival.Αυτή τη περίοδο οι Nidimus θα συνεχίσουν τις ηχογραφήσεις τους για το πρώτο τους album όπου αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Άνοιξη του 2013!Μέχρι τότε τα live και η επαφή με τον κόσμο είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της μπάντας!
Να είστε όλοι εκεί για ένα τρομερό live!
Ώρα έναρξης 21.30
Είσοδος 7 ευρω με μπυρα
Rainbow metal club Gazi
Δεκελέων 40 Γκάζι









