IRON MAIDEN: Κάτι νέο ανακοινώνεται στις 15 Ιουλίου;

 

Οι IRON MAIDEN συνηθίζουν να ιντριγκάρουν τους οπαδούς τους κάθε φορά που πρόκειται να ανακοινώσουν κάτι σπουδαίο, καθώς με έξυπνο τρόπο δίνουν στοιχεία καλά κρυμμένα που μόνοι πολύ ψαγμένοι-καμμένοι μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν.
Οι φήμες θέλουν κάτι νέο (δίσκος; project;) να ανακοινώνεται τις αμέσως επόμενες εβδομάδες και πιο συγκεκριμένα στις 15 Ιουλίου.

 

Ας δούμε όμως τα στοιχεία που οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα μεχρονολογικη σειρα:

 

Το Δεκέμβριο του 2019, ο Kevin Shirley, παραγωγός των Iron Maidenαπο το 2000 και μετά σε facebook post έγραψε: "Τους τελευταίους τρεις μήνες βρίσκομαι στο Παρίσι δουλεύοντας πολύ σκληρά σ’ ένα ανώνυμο αλλά όχι και πολύ μυστικό project." Να σημειωθεί ότι ο Dickinson ζει στη Γαλλία και ότι το “The book of souls” και το “Brave new world”, ηχογραφήθηκαν στο Παρίσι με τον Shirley.

 

 

Ένα ακόμη στοιχείο είναι πως στην παρουσίαση των IRON MAIDEN στο Download Festival του 2022, ο Bruce Dickinson, άφησε αρκετά υπονοούμενα για νέα πράγματα που «θα πρέπει να αναμένουμε για πολλούς λόγους»…

 

 

 

Μάλιστα στο Download Fest Pilot, που έγινε από 18-20 Ιουνίου, εμφανίστηκαν flyers που αφορούσαν κάποιο “Belshezzar’s Feast”, με λέξεις όπως “Live forever”, “Man or beast” και “heaven and hell”, να αναγράφονται, ενώ υπήρχαν και οι αριθμοί “15/07” και “IMXVII”, με πολλούς να πιστεύουν ότι το μεν “15/07”, παραπέμπει στις 15 Ιουλίου ενώ το “IMVII” πιθανώς να σημαίνει “Iron Maiden 17”, μιας και ο επόμενος δίσκος, θα είναι ο 17ος.

 

 

Επιπλέον στην αφίσα της Legacy Of the Beast tour 2022 εμφανίζονται τα γράμματα “WOTW”, που όπως θα δούμε παρακάτω, πιθανώς είναι τα αρχικά “Writing on the wall”. Σχετικά με αυτό, το Belshazzar’s Feast είναι μια προφητεία της Βίβλου που έγραψε ο Προφήτης Δανιήλ ενώ την ιστορία αυτή έχει αποτυπώσει σε πίνακα του ο Ολλανδός ζωγράφος Rembrant, ο οποίος γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου του 1606!!! Σύμπτωση;;; !

 

 

 

Ένα ακομη στοιχείο που επιβεβαιώνει τη σχέση των Maiden με το Belshezzar’s Feast είναι μπλουζάκι που φορούσε ο πριν λίγες μέρες, ο Bruce Dickinson, σε μία συνέντευξή του στο Sky News, ενώ το ίδιο μπλουζάκι φορούσε στη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε ο Άγγλος punk/folk τραγουδιστής, Frank Turner, το οποίο έδειξε όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι οι MAIDEN θα βγάλουν νέο δίσκο ξεκουμπωνοντας το μπουφάν του! Κι άλλη σύμπτωση;;;

 

 

Σίγουρα τίποτα δεν είναι τυχαίο σε όλα αυτά και θα πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα στοιχεία του γρίφου με το μήνυμα που προσπαθούν να στείλουν οι Maiden.

 

Πριν μερικές μέρες μάλιστα δημιουργήθηκε ένας λογαριασμός στο Twitter, με όνομα @bels_feast που διακινεί εικόνες σχετικές με το “Belshazzar’s Feast”, και κάποιοι πιο παρατηρητικοί είδαν ότι ότι ο λογαριασμός αυτός ακολουθεί 16 σελίδες μόνο, που –τυχαία;- όλες τους, έχουν κάποια αναφορά, άμεση ή έμμεση με τους 16 στούντιο δίσκους των IRON MAIDEN! Χμμμμ....

 

 

Τέλος στο YouTube διέρρευσε ένα κομμάτι με εικαστικό με το λογότυπο των Maiden και τίτλο Writing On The Wall το οποίο είναι μεν σε στυλ Maiden αλλά τα φωνητικά δεν παραπέμπουν στον Dickinson εκτός κ είναι παραποιημένα...

 

https://www.youtube.com/watch?v=eAmDThyVdmQ

 

Όπως και να έχει πάνε 5 χρόνια από την τελευταία studio album δουλειά των Iron Maiden, χρονικό διάστημα που συνηθίζεται να μεσολαβεί από το Brave New World (2000) και μετά για την κυκλοφορία νέου album.

 

Αναμένουμε με αγωνία τις επίσημες ανακοινώσεις είτε πρόκειται για νέο δίσκο είτε για κάποιο νέο project του Dickinson!

 

Μέχρι τότε UP THE IRONS! \m/

Comments