JAG PANZER-New album tracklist

Το album των JAG PANZER θα κυκλοφορησει το Φεβρουαριο και θα εχει τιτλο "Scourge Of The Light".
Θα περιεχει τα παρακατω τραγουδια...

01. Condemned To Fight
02. The Setting Of The Sun
03. Bringing On The End
04. Call To Arms
05. Cycles
06. Overlord
07. Let It Out
08. Union
09. Burn
10. The Book Of Kells

Πανος Warlord Μπουγαλης