Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικά αποσπάσματα από την συνέντευξη που έδωσε ο John Campbell των Lamb Of God στην The Aquarian Weekly:
The Aquarian Weekly: Πως νιώθεις με την δουλειά για τον νέο δίσκο;
Campbell: Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι. Κυκλοφορεί σε περίπου τρεις εβδομάδες. Αισθάνομαι πολύ ωραία για αυτόν τον δίσκο. Είναι κλισέ να λες ότι είναι ο καλύτερος σου δίσκος και ότι τον λατρεύεις, αλλά πραγματικά έτσι είναι. Απολαμβάνουμε τις τελευταίες μας ημέρες στο σπίτι πριν ξεκινήσει η περιοδεία.
The Aquarian Weekly: Έχετε να περιοδεύσετε από το 2010, σωστά;
Campbell: Ναι. Από τον Νοέμβριο του 2010. Τότε παίξαμε στην Αυστραλία μαζί με τους Metallica. Γυρίσαμε σπίτι για να περάσουμε λίγο χρόνο με τις οικογένειες μας και μετά ξεκινήσαμε να δουλεύουμε πάνω στο “Resolution”. Πέντε – έξι μήνες, σκληρής δουλειάς.
The Aquarian Weekly: Γιατί αποφασίσατε να ονομάσετε τον νέο δίσκο “Resolution”;
Campbell: Η αλήθεια είναι ότι διαφωνήσαμε αρκετά μέχρι να βρούμε όνομα για τον δίσκο αλλά τελικά κατασταλάξαμε στο “Resolution”. Δεν είναι μία τυχαία λέξη και μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Νομίζω ότι είναι ένας πολύ καλός τίτλος. Εάν δεις το εξώφυλλο του δίσκο, υπάρχει ένα φλεγόμενο ναυάγιο και ένα φλεγόμενο αεροπλάνο. Μπορείς να φανταστείς ότι αυτό το ναυάγιο είναι σαν ένα νέο ξεκίνημα. “Resolution” επίσης μπορεί να είναι η τύχη που έχει κάποιος να συνεχίζει σε όποιο δρόμο και αν έχει επιλέξει.
Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στην The Aquarian Weekly.
Για το Rockoverdose.gr
Απόστολος “Astaldo” Πανταζόγλου



