Παρουσίαση: JunkYard 69 – ”Awakin’ the Fallen”

 

Πέρασαν ήδη 10 χρόνια από το πρώτο δείγμα γραφής των JunkYard 69 στα μουσικά δρώμενα.

Με τη γέννηση τους, μας προσέφεραν το άκρως ελκυστικό ''On a wing and a prayer'' του 2011. Με μία ανέλπιστη για τα δεδομένα της χώρας μας ''άνθιση'' του Hard/Glam/Sleaze ήχου, η μπάντα με τις εμφανίσεις της σε Ελλάδα και εξωτερικό (Seducin' Europe tour 2012), καθιερώθηκε στις συνειδήσεις των οπαδών του είδους ως μία άξια πρέσβειρα του.
Χαρακτηριστικό επίτευγμα, η παρουσία των JY 69 στο MTV Str8 to goal festival στην Τεχνόπολη.

 

Και ενώ η μπάντα ολοκλήρωνε τον παρθενικό της δίσκο το 2014, ξαφνικα για προσωπικούς λόγους τέθηκε αρχικά σε παύση και στη συνέχεια σε οριστική διάλυση.

Οχτώ χρόνια αργότερα, μετά από ώριμη σκέψη των ιδρυτικών μελών τους, οι JunkYard 69 θεώρησαν -όπως και οι ίδιοι αποκάλυπταν με ενα teaser video- πως έστω και με την μπάντα ανενεργή, ο δίσκος που δημιούργησαν θα έπρεπε να παρουσιαστεί στο κοινό, σαν ελάχιστο ευχαριστώ για την πολυετή στήριξη τους.

 

Το ''Awakin' the Fallen'' λοιπόν, έκανε εδω και λίγες μέρες την εμφάνιση του μέσω του Youtube (https://youtu.be/_NV97RzSH48), αποτελούμενο από 10 κομμάτια.

Τα δύο από αυτά (Web of seduction, Jane) κυκλοφορούσαν με την demo μορφή τους, ενώ ένα ακόμα (Restless), ήταν το promo βίντεο κλιπ για τον επερχόμενο δίσκο.
Τα υπόλοιπα άγνωστα μέχρι στιγμής τραγούδια κρύβουν πολλές εκπλήξεις!

Η παραγωγή ανήκει στον Γιάννη Φασουλάκη (Uprising Studios) και στους Phoenix, Spades και Jersey, ενώ το artwork επιμελήθηκαν οι Jersey και Spades.

 

 

 

Οι Junkyard 69 είναι:
Jersey: Guitars
Phoenix: Guitars
Spades: Drums

 

Ολόκληρος ο δίσκος διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ από την μπάντα μέσω του link παρακάτω: https://drive.google.com/drive/folders/13W18spZ-pMUE9LPzJpC97li8LS7Qw-d-?usp=sharing

Facebook: https://www.facebook.com/JunkYard69

 

 

 

 

 

Comments