K.K. Downing (Judas Priest) : “”Ποτέ δεν άφησα τους Priest για το golf!””

O πρώην κιθαρίστας των Judas Priest, Kenneth "K.K" Downing, απέρριψε κάθε φήμη που τον είχε να φεύγει από το group για να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα του golf στο Shropshire της Αγγλίας.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξη με το Express & Star, ο μπασίστας των Priest, Ian Hill, δήλωσε για την αποχώρηση του Downing : ""Νομίζω ότι ο Ken δεν μπορούσε να αντέξει άλλο και είχε φορτωθεί υπερβολικά με τα μαθήματα golf οπότε δεν μπορούσε να σπαταλάει τον λίγο χρόνο που είχε. Το tour μας θα γίνει κανονικά και θα διαρκέσει 2 χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι θα είμαστε μακριά από τα "σπίτια" μας και πιστεύω πως ο Ken δεν θα μπορούσε να κουμαντάρει το χρόνο του έτσι.""

Ανταποκρινόμενος στη δήλωση του Hill και τις συνεχείς του Τύπου που μετέδιδε πως ο Downing διάλεξε το golf αντί για τους Priest, o τελευταίος δήλωσε μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα του :
""Η λέξη "πιστεύω" δείχνει αβεβαιότητα οπότε αυτόματα σημαίνει υπόθεση. Αγαπώ τον Ian σαν αδερφό μου και τίποτα δεν θα το αλλάξει αυτό αλλά η δήλωση του σ"αυτή τη περίπτωση είναι αναληθής και οι άνθρωποι του Τύπου δεν είχαν κανένα δικαίωμα να εκμεταλλευτούν έτσι την υπόθεση του Ian.

""Το να επικεντρωθώ στα μαθήματα golf δεν είναι και ποτέ δεν ήταν ο λόγος που δεν θα είμαι στο tour με τους Priest. Από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο έχω τη διεύθυνση της πιο μεγάλης εταιρίας golf στο κόσμο, γνωστή ως "Troon Golf". Μέσω αυτής λειτουργούν 200 κέντρα σε όλο τον κόσμο,κάτι που μπορείτε να δείτε στο Troongolf.eu. Τα μαθήματα είναι ανοιχτά και πηγαίνουν καλά από τον προηγούμενο Σεπτέμβρη όπου και διοργανώσαμε ένα event φιλανθρωπίας για τους Λόρδους προς όφελος των κακοποιημένων παιδιών. Όποιος με γνωρίζει ξέρει πολύ καλά ότι ήμουν πάντα πολύ αφοσιωμένος στους Judas Priest και τους fans μας και τίποτα δεν με σταμάτησε ποτέ από το touring ως τώρα.""

""Είμαι απασχολημένος πηγαίνοντας σε συναυλίες, metal εκθέσεις, βοηθώντας νέα groups να εξελιχθούν και γενικά έχω σχέδια για επαγγελματικά ταξίδια σε άλλες χώρες όπως Φινλανδία, Ισπανία και Η.Π.Α αυτό το καλοκαίρι. Όσον αφορά τον λόγο που έφυγα από τους Priest πριν το tour, επιμένω στην αρχική μου δήλωση γι"αυτό το θέμα (http://www.kkdowning.net/statement.html). Αν και δεν είμαι εκεί, εύχομαι για τους Priest να είναι πάντα ένδοξοι. Δεν αμφιβάλω ότι το "Epitaph Tour" είναι σημαντικό. Γι"αυτό το λόγο σας προτείνω να μην το χάσετε και σας παρακαλώ δείξτε την υποστήριξη ακόμη μία φορά στους μεγάλους Priest.""

Επιμέλεια κειμένου:
George "Hietala" Kritharis

Comments

rockoverdose.gr