O Kai Hansen σε συνέντευξη του αμέσως μετά τη συναυλία των Gamma Ray στο Zlin της Τσεχίας για το Heavyworlds.com ανέφερε μεταξύ πολλών τα εξής:
"Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με τα παιδιά από τους Unisonic και ανυπομονώ να ακούσω το τελικό αποτέλεσμα του δίσκου, τα τραγούδια τα γνωρίζω όλα απ' έξω, αλλά δεν ξέρω πως ακούγεται το τελικό αποτέλεσμα."
Όταν ρωτήθηκε για τα σχέδια του είπε, "Αυτή τη στιγμή είμαι στους Unisonic που σημαίνει νέο άλμπουμ, συναυλίες και φεστιβάλς, οι Gamma Ray μπαίνουν για λίγο στον πάγο και ένα χρόνο αργότερα το 2013 οι Unisonic μπαίνουν για λίγο στον πάγο ώστε να προχωρήσω με τους Gamma Ray και το νέο δίσκο."
Σε ερώτηση για το πως πάρθηκε η απόφαση για τη συμμετοχή του στους Unisonic, είπε χαρακτηριστικά, "Ναι είδαμε ότι υπήρχε το δέσιμο με τον Michael από τις εμφανίσεις μας στους Avantasia, αλλά μια φορά όταν ήμασταν στο ταξί στο δρόμο για το αεροδρόμιο συζητούσαμε ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι μαζί και αφού ξεκαθαρίσαμε ότι δεν γινόταν να κάνουμε ένα καινούργιο project του είπα ή μπαίνεις εσύ στους Gamma Ray ή εγώ στους Unisonic..."
Για να πω όμως και την κρυφή μου αλήθεια δεν νομίζω να μας χαλούσε συμμετοχή του Kiske σε ολόκληρο δίσκο των Gamma Ray!
Όλη τη συνέντευξη μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο βίντεο παρακάτω:
Για το RockOverdose
Γιάννης "Dr.Feelgood" Κουτσουσίμος



