KISS: “Το Rock And Roll Hall Of Fame είναι γελοίο”

Σύμφωνα με το The Pulse Of Radio, οι Kiss για 13η συνεχόμενη χρονιά απορρίφθηκαν για το Rock And Roll Hall Of Fame. Φέτος, αντί για τους Kiss, το όνομα του μακαρίτη  Del Shannon προστέθηκε στην λίστα του Hall Of Fame. Τα τελευταία χρόνια οι Kiss παρατηρούν καλλιτέχνες του '70 όπως AEROSMITH, The RAMONES, AC/DC, ZZ TOP, The SEX PISTOLS, The STOOGES και ALICE COOPER να μπαίνουν στην λίστα πριν από αυτούς.

Ο Gene Simmons και ο Paul Stanley σχολίασαν τον αποκλεισμό τους στο Rolling Stone: «Έχει καταντήσει γελοίο. Το σκεφτόμασταν και η απάντησα είναι απλή  “Θα το αγοράσουμε και θα τους απολύσουμε όλους.” Κάτι που ονομάζεται Rock And Roll Hall Of Fame είναι προσβολή για την MADONNA και τους BLONDIE. . . Ποιος ξέρει ποια άλλα disco ονόματα υπάρχουν εκεί μέσα; Είναι προσβολή για αυτούς γιατί δεν μπαίνουν στο 'Dance Hall Of Fame', αφού αυτό κάνουν. Είναι disco καλλιτέχνες. Δεν ανήκουν στο rock and roll.»

Ο Paul Stanley προσθέτει: «Το Rock And Roll Hall Of Fame έχει φτάσει στο σημείο να ξεθάβουν εναπομείναντες καλλιτέχνες που θεωρούν βιώσιμους. Με όλο το σεβασμό, όταν φτάνεις στην Patti Smith είσαι δύο βήματα μακριά από τον Pete Seeger.»

Παρά τον αποκλεισμό τους, αναμένουμε το 20ο album τους με τίτλο "Monster".

 

Για το Rockoverdose.gr   Βικτώρια Δούδου

Comments