Σε δημοπρασία βγαίνουν 6 τούφες από τα μαλλιά του Kurt Cobain!

 

 

 Σε περίπτωση που είστε μεγάλοι φανς των Nirvana και θέλετε να έχετε ένα κομμάτι του Kurt Cobain στο σπίτι σας, πέρα από τη μουσική του, πλέον είναι δυνατό. Έξι τούφες από τα μαλλιά του θρυλικού τραγουδιστή και κιθαρίστα των Nirvana, θα βρίσκονται προς δημοπρασία στην Amazing Music Auction (Vol.1) που διοργανώνεται από την IconicAuctions ενώ η δυνατότητα για πρόσφορα ξεκινήσε στις 6 Μαΐου.

 

Όπως αποκάλυψε η IconicAuctions, η ιστορία πίσω από το πως κατέληξε στα χέρια της οι τούφες, είναι η εξής: « Αυτό το μοναδικό αντικείμενο είναι τελείως νέο στην αγορά και ακολουθείται από πολλά αποδεικτήρια προέλευσης, μέσα στα οποία είναι και μια φωτογραφία του Kurt να ποζάρει με τη γυναίκα που του έκοψε τις τούφες. Η τυχερή που έκοψε τα θρυλικά ξανθά μαλλιά του Cobain ήταν η Tessa Osbourne, η οποία έκοψε τις τούφες το 1989, ενώ το συγκρότημα ήταν σε περιοδεία για το “Bleach”. Η Tessa έδωσε ως δώρο τις τούφες στην καλλιτέχνη Nicole DePolo μετά το θανατό του μαζί με το σακουλάκι στο οποίο τις φυλούσε πάνω στο οποίο υπάρχει η αποδεικτική ετικέτα.»

 

Ένα ποσό από τα έσοδα της πώλησης θα δωθεί στο Crew Nation, ο οποίος είναι ένας οργανισμός που βοηθάει τα άτομα που δουλεύουν ως τεχνικοί σε συναυλίες και περιοδείες και λόγω της πανδημίας έχουν χάσει τις δουλειές τους.

 

 

Για το Rock Overdose,
Φώτης Σταυρόπουλος

 

Comments