Επανακυκλοφορεί ο ομώνυμος δίσκος των θρυλικών ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, από τις The Lab records & Labyrinth of Thoughts records.

 

 

Μεγαλοπρέπεια και Σκοτεινή ροκ αισθητική!

Οι LAB RECORDS & LABYRINTH OF THOUGHTS RECORDS επανακυκλοφορούν τον ομώνυμο δίσκο των θρυλικών ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!

 

 

 

Περιορισμένη έκδοση βινυλίου 300 αντιτύπων σε Ocean Blue χρώμα.

ORDER NOW:
THE LAB RECORDS
LABYRINTH OF THOUGHTS RECORDS

 

 

 

 

 

Το 1993 οι ''Λευκή Συμφωνία'' ηχογραφούν στο Βερολίνο τον τρίτο τους ομώνυμο δίσκο! Προσανατολισμένοι αυτήν τη φορά σε πιο rock φόρμες και έχοντας τον George Berger στην κιθάρα, ''ξεστρατίζουν'' από τα γνώριμα για αυτούς τοπία της dark wave κουλτούρας, με αποτέλεσμα να μας δωρίζουν ένα album γεμάτο με εξαιρετικά τραγούδια πού έμελλε να γίνουν διαχρονικά.

Labyrinth of Thoughts records σε συνεργασία με την The Lab records επανακυκλοφορούν τον ομώνυμο δίσκο της μπάντας με νέο mastering από τον Νίκο Στυλίδη, ενώ το καινούριο εξώφυλλο και ένθετο, το έχει επιμεληθεί η Melanie Merges Δημητρίου.

Περιέχονται 2 bonus tracks. Τα αγγλόφωνα "Taste it" και "Wheel of dreams" τα οποία είχαν ηχογραφηθεί την ίδια περίοδο.

 

 

 

 

 

 

Αξίζει να γνωρίζεις:

Η Λευκή Συμφωνία είναι η μπάντα που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της, στον χώρο της ελληνικής ροκ μουσικής σκηνής.

 Δημιουργήθηκαν τον χειμώνα του 1984 στην Αθήνα. Με έντονα συναυλιακή δράση, τρία χρόνια μετά βγήκαν στο εξωτερικό για συναυλίες. Δουλειά τους κυκλοφόρησε στην Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία, κάτι που μόνο σύνηθες δεν ήταν για την εποχή και τη σκηνή. Ήταν το πρώτο ελληνικό συγκρότημα που είδε τραγούδι του να παίζει στο διάσημο μουσικό κανάλι MTV.Το 1990 έκαναν το βήμα για το Βερολίνο, παίζοντας σε clubs της Γερμανίας και ζώντας μοναδικές στιγμές με μπάντες που στη συνέχεια έγραψαν ιστορία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Λίγο μετά την κυκλοφορία του τρίτου τους άλμπουμ το 1993 και το video clip του «θα είμαι εκεί» από τον αείμνηστο Νίκο Νικολαΐδη, έπαιξαν στον πρώτο Ροκ Μαραθώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης μαζί με τους Cult και τους Metallica.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments