Ανταπόκριση: SUICIDAL ANGELS @ Urban Athens Festival, Τεχνόπολη (01/07/2021)

 

Τήν Πέμπτη (1/7) πήραμε μία γεύση από την συναυλιακή ζωή που είχαμε πρίν εμφανιστεί αυτό το παγκόσμιο κακόvid που μας βρήκε και δέν λέει να χαθεί μία και καλή.

 

 

Τί και εάν είχε καύσωνα,τι και εάν ήταν καθημερινή και μάλιστα εν μέσω παννελαδικών,τι ακόμα και εάν οι συναυλιακοί νέοι κανόνες δεν επιτρέπουν να σηκωθείς και να κοπανηθείς σαν γνήσιος metalhead,όσοι βρεθήκαμε στο Τεχνόπολις ''ξεμπουκώσαμε'' μετά από μήνες στέρισης ενός live της αγαπημένης μας μουσικής και μάλιστα με ένα από τα πιο πετυχημένα ελληνικά σχήματα με διεθνή πλέον καριέρα και απο τα κορυφαία και αναγνωρίσιμα παγκοσμίως στο είδος τους (Thrash metal) τους Suicidal Angels!!!

 

 

Κατά τις 8 άνοιξαν οι πόρτες και αφού φορώντας τις μάσκες κάτσαμε στις θέσεις μας περιμέναμε με ανυπομονησία να πάει 9:30 και να ξεκινήσει το live όπως και έγινε.

 

Ξεκίνησαν με το κινηματογραφικό intro JAWS και σάν δυναμίτες το κουαρτέτο "έσκασε" στην σκηνή του Τεχνόπολις.

Έχοντας πλέον την εικοσαετή εμπειρία συμμαχό τους και λές και δέν είχαν αποχή λόγω καραντίνας, ξεκίνησαν δυνατά με το ENDLESS WAR και στην συνέχεια με τα BORN TO HATE και YEARS OF AGGRESSION!

 

 

 

Κάπου εκεί ο frontman Νίκος μας καλησπέρησε και φορώντας ένα t-shirt με το logo των WARLORD θέλοντας να τιμήσει τον πρόσφατα αδικοχαμένο Bill Tsamis, συνέχισαν σάν ασταμάτητο τρένο με σπασμένα τα φρένα με τα BLOODBATH - D.I.V.A - BLOODY GROUND - CAPITAL OF WAR.

 

Η αλήθεια είναι πως νιώθαμε σάν θηρία σε κλουβί αφού δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα για να συμμετέχουμε με τα παιδιά και αρκεστήκαμε σε κάποιες ιαχές και σε καθιστό...headbanging!!!!

 

Δέν μάσησε όμως κανένας από τις περίεργες συνθήκες και συνέχισαν με τα SEED OF EVIL - REBORN IN VIOLENCE και κάπου εκεί ο Gus Drax έκανε τα μαγικά του solo με πινελιές από South Of Heaven των Slayer και όχι μόνο.

 

BEGGAR OF SCORN - BLEEDING HOLCAUST - SACRED DANCE WITH CHAOS - MOSHING CREW και για το κλείσιμο το κλασσικό πλέον APOKATHILOSIS.

 

 

Για τα παιδιά τι να πείς, άψογοι όλοι τους,από τον Νίκο και τον Ορφέα μέχρι τον Gus (Drax) και τον ΄Αγγελο,έμπειροι μουσικοί με πολλές παραστάσεις που ο καθένας ήξερε τον ρόλο του και έδειξαν για άλλη μία φορά γιατί θεωρούνται από τους κορυφαίους στο είδος τους.

 

Μακάρι να τους ξαναδούμε και όχι μόνο αυτούς κάτω από άλλες συνθήκες,χωρίς καρέκλες και μάσκες...έστω και έτσι πήραμε μία τζούρα κανονικότητας...cheers metalhead - fuck covid.

 

 

 

 

 

Για το Rock Overdose,
Στέλιος "Metalheart" Παλαμιδάς

Φωτογραφίες: Ιωάννης Λιβανός (https://www.facebook.com/JohnMetalmanPhotography)

 

 

 

 

Comments