Γαλλία: Ο Πρόεδρος Μακρόν παρακολούθησε συναυλία heavy metal στο μέγαρο Ελιζέ!

Δύο Γάλλοι YouTubers κέρδισαν στοίχημα που είχαν βάλει με τον Emmanuel Macron και διοργάνωσαν συναυλία heavy metal στο μέγαρο Élysée με τον πρόεδρο παρόντα.

Το, κατά τα άλλα καθώς πρέπει, προεδρικό μέγαρο της Γαλλίας σείστηκε από τους ρυθμούς της χέβι μέταλ, αφού στους κήπους του φιλοξενήθηκε συναυλία, αποτέλεσμα στοιχήματος που έχασε ο Emmanuel Macron.

Την Κυριακή (23/05) εκατομμύρια άνθρωποι μπήκαν στο YouTube για να παρακολουθήσουν τον Γάλλο πρόεδρο να υποδέχεται στο Élysée δύο γνωστούς κωμικούς της χώρας, στους οποίους "χρώσταγε" τη συναυλία. Ο Macron είχε δεσμευτεί τον περασμένο Φεβρουάριο να ανοίξει τις πύλες του μεγάρου των Ηλυσίων για τους McFly και Carlito, δύο YouTubers, που ακολουθούνται από 6,5 εκατομμύρια άτομα, εάν κατάφερναν να πετύχουν περισσότερες από 10 εκατομμύρια προβολές για ένα βίντεο που προωθούσε μέτρα κοινωνικής απόστασης κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Οι δύο κωμικοί κέρδισαν το στοίχημα και τους επιτράπηκε να τραβήξουν ένα βίντεο 36 λεπτών, το οποίο μέσα σε λίγες ώρες από την ανάρτησή του το πρωί της Κυριακής είχε προβληθεί σχεδόν 2,7 εκατομμύρια φορές.

Ο Macron και οι YouTubers ανταλλάσσουν ιστορίες κατά τη διάρκεια του βίντεο, το οποίο τελειώνει με μια βόλτα στους κήπους του μεγάρου, όπου η γαλλική μπάντα Ultra Vomit εκτελεί μια heavy metal εκδοχή του γαλλικού νανουρίσματος Une souris verte.

 

Enjoy!

 

Πηγή

Comments