Manneken Pis, Werewolves, Parafernelia & Wild Kitten live at 8ball 12/11/2010

Μια ακόμη συναυλία τεσσάρων πολύ αξιόλογων ελληνικών συγκροτημάτων είχαμε την ευκαιρία και τη χαρά να παρακολουθήσουμε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στο live stage του eightball στη Θεσσαλονίκη. Οι Manneken Pis, Werewolves, Parafernelia & Wild Kitten, σε συνδυασμό με τον αρκετά αξιόλογο αριθμό ατόμων που παραβρέθηκαν στο event, μας θύμισαν ότι υπάρχει και πολύ καλή hard rock & glam metal ελληνική σκηνή που πρέπει να αναδειχτεί περισσότερο και ποιοτικότερα σε σχέση με την παρούσα κατάσταση. Και αναφέρομαι κυρίως σε ένα από τα βασικότερα προβλήματα που μαστίζουν τις ελληνικές συναυλίες, τον πολύ μέτριο ήχο κάτω αλλά και πάνω στη σκηνή (όπως μου εξομολογήθηκαν ανεξαρτήτως όλες οι μπάντες).

Οι Manneken Pis από το Κιλκίς ξεκίνησαν το live παίζοντας με μεγάλη άνεση glam metal με μία γερή δόση ατόφιου hard rock στα χνάρια των AC/DC, Kiss και Cinderella.

Δεύτεροι στη σειρά εμφανίστηκαν οι Σερραίοι Werewolves οι οποίοι ήταν και η πιο heavy μπάντα της βραδιάς. Ξεκινώντας το show με μία κορασίδα να προσπαθεί να ξεφύγει από τα νύχια του λυκάνθρωπου επί σκηνής, οι Werewolves ξεσήκωσαν τον κόσμο από το πρώτο μόλις τραγούδι.
Playlist:
Intro
Under Jolly Roger (Running Wild)
Killing Smile (Werewolves)
Am I Evil (Diamond Head)
Night Of The Demon / Moon Magic (Demon / Witchfynde)
Running Free (Iron Maiden)
L.O.V.E. Machine (W.A.S.P.)
Heavy Metal Mania (Holocaust)
Liar (Werewolves)

Τη σκυτάλη πήραν οι Parafernelia που έπαιξαν άψογα παρά το νεαρό της ηλικίας τους βρόμικο rock’n’roll και το διασκέδασαν στο έπακρο μαζί με τον κόσμο.
Playlist:
Intro
Jesus Rides A Harley
Youth Gone Wild (Skid Row)
Rock N Roll Child
Mob Rules (Black Sabbath)
Searching The Reason
Gimme A Bullet (AC/DC)
Rocking The Problem
Bloodstreets (Riot)
City Of Fire
Blind In Texas (W.A.S.P.)

Την βραδιά έκλεισαν οι Wild Kitten με τις τσιρίδες της μοναδικής Eliz και με την ενέργεια όλης της μπάντας να μας ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη.
Playlist:
Criminal Of Love
Hell On My Wheels
Get Down On My Knees
Female Devil
The Look (Roxette)
Wild Kitten
I Hate Myself For Loving You (Joan Jett)
Wild Side (Motley Crue)
F.U.C.K.
Illusion Ballad

Ένα μεγάλο μπράβο για τη συνεργασία που είχαν τα συγκροτήματα μεταξύ τους, και ακόμη ένα μπράβο σε όλους όσους στηρίζουν και πιστεύουν την ελληνική σκηνή.

WidowMaker for rockoverdose

Comments