Η MaximalTones ανακοινώνει τα Live Studio Sessions, με πρώτο guest act τους FUNDRACAR

 

Live Studio Sessions

Η MaximalTones είναι μια ανερχόμενη εταιρεία μουσικής παραγωγής που ειδικεύεται στη ζωντανή ηχογράφηση και μαγνητοσκόπηση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και συναυλιών.

Με στόχο να αξιοποιήσει το πλούσιο καλλιτεχνικό δυναμικό των καλύτερων σχημάτων της Ελλάδας και να δώσει μια διέξοδο στην παρούσα στασιμότητα δημιούργησε τα Live Studio Sessions, μια σειρά από video performances στα υψηλά ποιοτικά standards των αντίστοιχων παραγωγών του εξωτερικού (Audiotree, NPR Tiny Desk, KEXP), αναλαμβάνοντας επίσης την κυκλοφορία και προώθηση τους ως ολοκληρωμένα live albums σε mainstream πλατφόρμες όπως τα YouTube, Twitch, Apple Music, Spotify, κλπ.

Η μαγνητοσκόπηση και ηχογράφηση της εμφάνισης γίνονται στην Αθήνα, από το Γιώργο Λεώδη (παραγωγός) και την Έλενα Κοντέλα (παραγωγός, σκηνοθέτης)

Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν πραγματοποιηθεί 3 sessions στο πρώτο εκ των οποίων οι Fundracar έπαιξαν ένα set 6 κομματιών σε one take, χωρίς διακοπή ανάμεσα στα τραγούδια, πλησιάζοντας την πραγματική live εμπειρία, με προγραμματισμένη πρεμιέρα την Πέμπτη 29 Απριλίου

Πέμπτη 29 Απριλίου >> Fundracar Live on MaximalTones (Full Session)

Οι ιστορικοί Fundracar κάνουν την εκκίνηση των Maximal Tones Live Studio Sessions με ένα set που αποτυπώνει το 100% του απροσδιόριστου πράγματος που είναι αυτό το συγκρότημα. Οι ίδιοι το λένε Psychoreggaepunkstep και κανείς δε μπορεί να διαφωνήσει. Η γνωστή multi-culti προσέγγιση που περιλαμβάνει μουσικές από το μισό πλανήτη παρέχει τη βάση για εκρηκτικά liveshows και η εμπειρία των Fundracar επί σκηνής είναι το απαιτούμενο φιτίλι για αυτό το session.

Εγγραφή για την πρεμιέρα

Δείτε το teaser video της εμφάνισης:

Fundracar on MaximalTones sessions (teaser video)
Facebook icon Instagram icon YouTube icon

Comments