Mecca “Undeniable” – Review

Oι Mecca μετράνε πολλά χρόνια στο χώρο. Το 2002 κυκλοφορήσανε το ντεμπούτο άλμπουμ τους και τώρα μετά από έξι χρόνια σκληρής δουλειάς για τη δεύτερη κυκλοφορία τους, έχουμε στα χέρια μας το νέο τους άλμπουμ με τίτλο “Undeniable”.

Μελωδικό ροκ θα ακούσετε και με όμορφες αρμονίες και συνθέσεις μας παρουσιάζουν έντεκα ολοκαίνουρια κομμάτια. Συνεπείς στο ύφος τους δε θα απογοητεύσουν τους ήδη οπαδούς τους αλλά αντιθέτως θα τους ικανοποιήσουν. Πιασάρικες μελωδίες , γλυκοί στίχοι και οφείλω να ομολογήσω ότι μου θύμισαν τους αγαπημένους μου Firehouse χωρίς να ξέρω ακριβώς το γιατί. Το άλμπουμ αυτό κυρίως περιλαμβάνει μπαλάντες με μικρές δόσεις power και γενικώς όλα τα κομμάτια είναι καλοπαιγμένα και καλοδουλεμένα. Σημαντικός ο ρόλος της κιθάρας και των solo καθώς επίσης και των drums και όλα αυτά υπό τα υπέροχα φωνητικά που ντύνουν τα κομμάτια αξιοπρεπέστατα. Καθόλου άδικη προσπάθεια ο χρόνος που τους πήρε η προετοιμασία του. Χρειάζεται η σκηνή μια τέτοια μπάντα στις μέρες μας να κρατάει το πνεύμα του είδους ζωντανό και ατόφιο ακόμη και σήμερα.

Είναι από τις μπάντες που πιστεύω ότι αν ήταν πιο ενεργοί τους τότε καιρούς άνθισης του AOR και του Hard Rock θα έκαναν πολλές επιτυχίες και καθόλου άδικα. Οι λάτρεις των Journey, Toto αλλά και όχι μόνο σπεύσατε γιατί ήδη αργήσατε.

TRACKLIST:
1. Perfect World
2. Closing Time
3. Ten Lifetimes
4. Life"s Too Short
5. I Know
6. Did It For Love
7. From The Start
8. Deceptive Cadence
9. W2w
10. Undeniable
11. As I Walk Alone.

Για το Rockoverdose.gr
Vivi Jd

Comments