MEGADETH: Ακούστε το ΝΕΟ single ‘Soldier On!’

Το 16o studio album των MEGADETH με τίτλο "The Sick, The Dying… And The Dead!", κυκλοφορεί στις 2 Σεπτεμβρίου 2022  via UMe.


Παρακάτω μπορείτε να ακούστε ένα ακόμη ΝΕΟ τραγούδι με τίτλο "Soldier On!", από την νέα και πολυαναμενόμενη δουλειά των MEGADETH!





"The Sick, The Dying… And The Dead!" track listing:

01. The Sick, The Dying… And The Dead!
02. Life In Hell
03. Night Stalkers (feat. Ice T)
04. Dogs Of Chernobyl
05. Sacrifice
06. Junkie
07. Psychopathy
08. Killing Time
09. Soldier On!
10. Célebutante
11. Mission To Mars
12. We'll Be Back
13. Police Truck (DEAD KENNEDYS cover)
14. This Planet's On Fire (Burn In Hell) (Sammy Hagar cover) (feat. Sammy Hagar)