Η αλήθεια πίσω από τους Memoriam!

 

Υπάρχει μία παρεξήγηση ως προς τι εστί η περίπτωση Memoriam. Ας ξεκαθαριστούν τα πράγματα άμεσα. Οι Memoriam ΔΕΝ είναι η συνέχεια των Bolt Thrower. Ο Κarl Willets, τραγουδιστής των εμβληματικών Βρετανών, δήλωσε ότι ο λόγος που σχηματίστηκε το συγκρότημα αυτό ήταν για να τιμηθεί η μνήμη του τελευταίου ντράμερ των Bolt Thrower, Martin ''Kiddie'' Kearns, ο οποίος πέθανε στις 14 Σεπτεμβρίου του 2015, όντας μόλις 38 ετών.

 

Ένα χρόνο ακριβώς μετά, οι Bolt Thrower ανακοίνωσαν την διάλυση τους καθώς δε θα μπορούσαν να συνεχίσουν χωρίς τον φίλο τους. Έτσι ο Willets επιστράτευσε τον παλιό ντράμερ της χρυσής εποχής των Bolt Thrower, Andy Whale και με τη βοήθεια του Scott Fairfax (πρώην μπασίστας των Cerebral Fix και session κιθαρίστας των Benediction) στις κιθάρες και του αριστερόχειρα μπασίστα Frank Healy (επίσης πρώην Benediction και Cerebral Fix), δημιούργησαν τους Memoriam το 2016.

Το πρώτο τους άλμπουμ ''For The Fallen'' κυκλοφόρησε στις 24 Μαρτίου του 2017 και το δεύτερο άλμπουμ τους κυκλοφόρησε πρόσφατα στις 23 Μαρτίου του 2018, ακριβώς ένα χρόνο μετά το ντεμπούτο, με τίτλο ''The Silent Vigil''.

Οι Memoriam λοιπόν ΔΕΝ είναι η συνέχεια των Bolt Thrower, αλλά ΕΙΝΑΙ η μόνη μπάντα από την οποία μπορεί κάποιος να ακούσει ότι κοντινότερο στα τραγούδια των μεγάλων Βρετανών, καθώς πάντα παίζουν αρκετά κομμάτια τους στις εμφανίσεις τους.

 

Δείχνουν να το έχουν πάρει στα σοβαρά με δύο άλμπουμ σε ένα χρόνο, η συνέχεια θα δείξει, όπου τους πετύχετε στο εξωτερικό πάντως, να ξέρετε ότι είναι η μόνη ελπίδα να ακούσετε κομμάτια των Bolt Thrower και μάλιστα από τον αυθεντικό τραγουδιστή τους.

Comments