Ο MOBY κυκλοφορεί το νέο του album “Reprise”!

Το νέο του album αποτελεί μία συλλογή με επανεκτελέσεις iconic tracks του Moby, μέσα από την τριών δεκαετιών καριέρα του.

SPECIAL GUESTS: KRIS KRISTOFFERSON, GREGORY PORTER + AMYTHYST KIAH, SKYLAR GREY, MARK LANEGAN & ΑΛΛΟΥΣ

“I LONG FOR THE SIMPLICITY AND VULNERABILITY YOU CAN GET WITH ACOUSTIC OR CLASSICAL MUSIC.” – MOBY

 

Το “Reprise” είναι μια επαναπροσέγγιση για κάποια από τα σημαντικότερα μουσικά έργα του καλλιτέχνη, μέσα από μια καριέρα 30 χρόνων. Μαζί με τη συνοδεία της αξιόλογης ορχήστρας της Βουδαπέστης, ο Moby έχει επανεκτελέσει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά του κλασικά έργα, με νέα μουσικά όργανα.

 

Μάλιστα στο άλμπουμ θα συναντήσουμε και συμπράξεις με καλλιτέχνες όπως  τους Alice SkyeAmythyst KiahApollo JaneDarlingsideDeitrick HaddonGregory PorterJim JamesKris KristoffersonLuna LiMark LaneganMindy JonesNataly DawnSkylar Grey Víkingur Ólafsson.

 

Το “Reprise” συμπεριλαμβάνει σπουδαία τραγούδια του Moby όπως το “Go”, “Extreme Ways”, “Natural Blues” & “Why Does My Heart Feel So Bad?”.

Η ιδέα για το “Reprise” γεννήθηκε μέσα από την συνεργασία του Moby με το φίλο του Gustavo Dudamel, στο Walt Disney Concert Hall, τον Οκτώβρη του 2018.

 

To 2021 υπόσχεται ένα νέο μουσικό κεφάλαιο για τον Moby μέσω του “Reprise”, αλλά και του ντοκιμαντέρ Moby Doc. Η βιογραφική ταινία για τον Moby είναι σε σκηνοθεσία του Rob Bralver και κυκλοφορεί από σήμερα, την ίδια μέρα με το album.

Βρείτε και ακούστε ψηφιακά το άλμπουμ:

https://moby.lnk.to/RepriseGREPR

 

Comments