MOBY: Λεπτομέρειες για το ΝΕΟ album “Resound NYC”.


O πρωτοπόρος συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής, MOBY, ανακοινώνει το νέο του άλμπουμ “Resound NYC” που κυκλοφορεί στις 12 Μαϊου!



Ταυτόχρονα μας παρουσιάζει και το πρώτο single από αυτό το project:


In This World” ft. Nicole Scherzinger & Marisha Wallace.



Μετά το “Reprise” album του, ο Moby ενορχηστρώνει σε νέα εκδοχή 15 από τα πιο iconic τραγούδια του που έγραψε ή ηχογράφησε αποκλειστικά στη Νέα Υόρκη μεταξύ του 1994 και 2010. Σε αυτές τις νέες εκδοχές των τραγουδιών, θα συναντήσουμε στα φωνητικά καλλιτέχνες όπως τους Gregory Porter, Ricky Wilson (Kaiser Chiefs), Margo Timmins, & Amythyst Kiah.



Το ‘Resound NYC’ album που αποτελεί και το 20ο ολοκληρωμένο project του καλλιτέχνη στην καριέρα του, είναι αφιερωμένο στα μουσική βιώματα του MOBY στην πόλη της Νέας Υόρκης, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.




Before I discovered punk rock, I grew up with classic rock. My first concert was Yes at Madison Square Garden in 1978. So it was super compelling revisiting my songs and seeing whether they held up with a more traditional, non-electronic, orchestral approach.” - Moby




Resound NYC Tracklisting:


  1. In My Heart ft. Gregory Porter
  2. Extreme Ways ft. The Temper Trap
  3. South Side ft. Ricky Wilson
  4. Flower (Find My Baby) ft. Amythyst Kiah
  5. In This World ft. Marisha Wallace
  6. Helpless ft. Margo Timmins, Damien Jurado
  7. Signs Of Love
  8. Perfect Life ft. Ricky Wilson
  9. When It’s Cold I’d Like To Die ft. P.T. Banks
  10. Slipping Away
  11. Second Cool Hive ft. OUM, Sarah Willis
  12. Hyenas
  13. Last Night
  14. Run On ft. Danielle Ponder, Elijah Ponder
  15. Walk With Me ft. Lady Blackbird



Βρείτε και ακούστε το “In This World” ψηφιακά, εδώ:





Κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company