Οι Mystic Prophecy συμπληρώνουν την τετράδα των Grave Digger, Suicidal Angels + Planet Of Zeus στο Golden R. Festival 2023

 

Οι Ελληνογερμανοί Mystic Prophecy συμπληρώνουν την τετράδα των Grave Digger, Suicidal Angels + Planet Of Zeus του Golden R. Festival 2023

Το Golden R. Festival μπαίνει στην τρίτη δεκαετία της ύπαρξής του με τέσσερα συγκροτήματα κυριολεκτικούς δυναμίτες, ενώ θα ακολουθήσει η ανακοίνωση δεκάδων ακόμα...


Με την προσθήκη των Ελληνογερμανών power metal γιγάντων Mystic Prophecy, το φετινό Golden R. Festival, εισβάλλοντας στην τρίτη δεκαετία της ύπαρξής του, συνεχίζει να φιλοτεχνεί το ψηφιδωτό ενός μουσικού διημέρου, το οποίο την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 του Σεπτέμβρη, φιλοδοξεί, όπως και πέρυσι, να τραβήξει πάνω όλα τα φώτα προβολής της εγχώριας του σκληρού ήχου σκηνής.

Εν αναμονή της ανακοίνωσης δεκάδων ακόμα ονομάτων, που θα ολοκληρώσουν το roster του φετινού φεστιβαλικού θεσμού, μόλις πριν λίγες ώρες το Golden R. Festival ανακοίνωσε άλλη μία exclusive για το 2023 ζωντανή εμφάνιση στην Ελλάδα. Ο λόγος για τους Mystic Prophecy του δικού μας Rd Liapakis, οι οποίοι επιστρέφουν ακριβώς 20 χρόνια (!!!) μετά την πρώτη τους θρυλική εμφάνιση στο φεστιβάλ.

Η μπάντα με έδρα το Bad Grönenbach της Βαυαρίας, που θα προηγηθεί στο stage της ζωντανής εμφάνισης των θρυλικών Grave Digger, έχοντας ολοκληρώσει μαζί τους την άκρως επιτυχημένη "Knights & Riots Tour '23 στις μεγαλύτερες γερμανικές πόλεις τον περασμένο Γενάρη και κυκλοφορώντας αυτές τις ημέρες τα πρώτα digital singles για την επερχομένη 12η (!!!) κατά σειρά δισκογραφική τους δουλειά υπό τον τίτλο "Hellriot", έρχεται να ισοπεδώσει κυριολεκτικά το ελληνικό μεταλλικό συμπάν, με μία εμφάνιση που αναμένεται κάτι παραπάνω από καθηλωτική!

Με τα πρώτα κομμάτια του "Hellriot" album να σκαρφαλώνουν κυριολεκτικά στις κορυφές των Ευρωπαϊκών charts και τις ακροάσεις στο Spotify να χτυπάνε ταβάνι πολλών εκατοντάδων χιλιάδων μηνιαίως, ξεπερνώντας γίγαντες της metal μουσικής βιομηχανίας, η μπάντα του Rd Liapakis, ο οποίος αποθεώθηκε στην τελευταία κυκλοφορία των Powerwolf "Missa Cantorem II", συμμετέχοντας μαζί με τεράστια ονόματα της μουσικής βιομηχανίας όπως ο Hansi Kürsch των Blind Guardian, o Tommy Johansson των Sabaton, o Jonne Järvelä των Korpiklaani, o Sebastian "Seeb" Levermann των Orden Ogan κ.α., έρχονται να ολοκληρώσουν στο Βόλο, αυτό που άφησαν στην μέση το 2003 περιοδεύοντας για το 2ο τότε full-length album τους "Regressus", το οποίο προσφάτως επανεκδόθηκε σε βινύλιο, μαζί με το debut "Vengeance".

Ο Roberto Dimitri Liapakis (Steel Prophet, Valley's Eve και Devil's Train) και η παρέα του επιστρέφουν στην Ελλάδα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας για την προώθηση του "Hellriot" και μας θέλουν όλους εκεί...!!!

 

Facebook event: ⫸ https://fb.me/e/6MoCgblCt

 

Comments