5 λόγοι για να δεις ΤΩΡΑ το νέο βίντεο των NEED

Αν ακολουθείς τους Need στο Facebook ή το Instagram, ήδη θα έχει πάρει το μάτι σου τα teasers για το βίντεο που κυκλοφόρησαν σήμερα. Εμείς το είδαμε ήδη και συγκεντρώσαμε τους πιο σημαντικούς λόγους που αξίζει κάθε προβολή:

 

1. Για τη μουσική. Το Circadian είναι ένα από τα καλύτερα κομμάτια που έχω ακούσει μέσα στο 2021. Σε προκαλώ να ακούσεις αυτή την εισαγωγή και μετά να μου πεις ότι δεν καρφώθηκε στο μυαλό σου.

 

2. Για τους στίχους. Σοβαρά τώρα, τσέκαρε ρεφρέν. Ραγίζει και τους τοίχους. (Ξέχνα λίγο το στίχο “I’m too tired to find my way home”, σίγουρα έχεις μείνει σπίτι αρκετό καιρό τώρα. 😛 Κρατάμε τα υπόλοιπα).

 

3. Για τη sci-fi αισθητική. Και απευθύνομαι πρώτα απ’ όλους στους star wars fans. Το Circadian δίνει μια ιδέα για το πώς θα μπορούσε να είναι η ιστορία των droids (σε ένα παράλληλο σύμπαν). Βασικά είναι κάτι μεταξύ star wars και matrix (δε μας χάλασε).

 

4. Για το συμβολισμό. Σίγουρα ήθελε πολλή δουλειά για να πάρει κάποιος τους στίχους και να τους οπτικοποιήσει. Και πολύ περισσότερο, να δημιουργήσει μια ιστορία με δομή, που θα σε αγγίξει και ίσως σου θυμίσει κάτι για τη ζωή σου. Προσωπική γνώμη, το πέτυχαν.

 

5. Για τη σπανιότητα. Δεν είναι πολλές οι μπάντες στην Ελλάδα που αφιερώνουν χρόνο και προσπάθεια για να βγάλουν κάτι παραπάνω από ένα lyric video. Πόσο μάλλον να χτίσουν ολόκληρη ιστορία. 

 

Οπότε δες το και μην ξεχάσεις να τους κάνεις like, subscribe και τα σχετικά (sharing is caring 🖤).

 

 

Για το RockOverdose,

Δάφνη Γεωργαδάκη

Comments